Web Analytics
scris joi, 13.10.2022

Centru medico-social gratuit la Câmpulung

Primarul Elena Lasconi a anunțat că a semnat contractul de finanțare europeană nerambursabilă pentru construirea primului centru medico-social din Câmpulung. Se speră că acesta va fi funcțional până la sfârșitul anului viitor.
„Va fi o construcție modulară formată din patru zone: două module pentru cabinete medicale, unul pentru sală de așteptare și baie precum și un modul pentru cabinet de analize medicale, recepție și sală de cursuri. Vorbesc despre 1848 metri pătrați construiți, 230 metri pătrați spații verzi și 100 de metri pătrați de alei. Loc: pe terenul (aflat acum în paragină) din spatele clădirii APIA.
În acest spațiu vom oferi gratuit asistență medicală, socio-medicală și socială. Mai exact, medicină primară, stomatologie, psiholog, medici de familie pentru care am accesat 11 milioane lei din fonduri europene.

Centru medico-social gratuit la Câmpulung

Citește și: Kaufland demarează o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice


Tot în acest spațiu vor avea sediul și alte două servicii la care țin foarte mult: serviciul mobil de îngrijire la domiciliu și serviciul mobil medical în caz de urgență. Astfel că, persoanele vulnerabile, vârstnicii, cei imobilizați la pat vor putea apela la specialiștii noștri pentru o injecție, perfuzie, tratament, sprijin medical și psihologic direct la domiciliu”, a scris primărița pe pagina de Facebook.
.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *