Web Analytics

Cele mai bune laptopuri ieftine pe care le poți cumpăra chiar acum

de | 8.06.2021 12:15 | Actualitate, Economie

Găsirea unui laptop accesibil pentru a face față muncii de student, nevoilor de lucru sau nevoilor de jocuri poate fi stresantă, mai ales dacă nu știi cu adevărat ce cauți. Ai nevoie de ceva cu o baterie de lungă durată care să poată ține pasul cu o zi ocupată de lucru, dar și de unul care să nu îți facă o gaură prea mare în buget.
Atâta timp cât poți accesa rapid internetul, rulezi aplicații fără probleme și ai suficient spațiu de stocare pentru a păstra fișiere, ai ieșit pe plus. Și aproape fiecare laptop din zilele noastre poate transmite în flux emisiuni TV și filme la calitate înaltă sau chiar să joace câteva jocuri cu grafică redusă.
Cu toate acestea, cu prețurile mai mici, poate fi greu de știut dacă ai găsit de fapt o ofertă bună sau nu. De aceea am adunat toate ofertele de top pe care le-am putea găsi cu cele mai bune laptopuri ieftine.

1. Laptop Lenovo IdeaPad 1i 11.6

Cea mai ieftină opțiune din această listă și cel mai de interes dat fiind specificațiile, acest model este o opțiune excelentă de laptopuri ieftine dacă ai nevoie de un laptop mic și ușor care să facă față sarcinilor de lucru de bază, fără probleme.
Ai în continuare spațiu de stocare de 64 GB, astfel încât să poți face față oricăror actualizări și să stochezi toate fișierele fără a rămâne fără spațiu, iar bateria de 8 ore te va ține o zi de lucru.

Specificații cheie
Greutate: 1,2 kg
Dimensiuni: 17,7 x 200 x 288 (H x W x D)
Procesor: Intel Celeron N4020
Grafică: Intel UHD Graphics 600
RAM: 4 GB
Afișaj: 11,6 inci 1366 x 768 pixeli
Stocare: 64 GB
Durata de viață a bateriei: 8 ore
Caracteristici: Difuzoare încorporate, microfon, port microSD, 2 porturi USB-A

2. Chromebook Acer 314

Chromebookurile sunt de obicei bune dacă cauți o opțiune de laptopuri ieftine. Acesta are în special o durată de viață a bateriei de 12 ore, un afișaj HD și o listă de specificații rezonabilă pentru preț.
Acestea fiind spuse, Chromebookurile nu au, în schimb, un spațiu de stocare intern foarte mare, ceea ce le face dificil de utilizat dacă vrei să păstrezi o mulțime de fișiere. Acesta este destul de subțire și are un finisaj metalic frumos și un afișaj expansiv, astfel încât este ușor de utilizat acasă.

Nu va face față sarcinilor de muncă foarte grele, dar va gestiona simultan mai multe documente Google, e-mailuri și pagini web.
Și dacă capacitatea de stocare nu este suficientă pentru tine, există o multitudine de opțiuni de conectivitate, astfel încât poți cumpăra întotdeauna un hard disk extern sau un microSD pentru a extinde memoria.

Specificații cheie
Greutate: 1,70 kg
Dimensiuni: 16,95 x 323 x 232 mm (H x W x D)
Procesor: Intel Celeron N4000
Grafică: Intel UHD Graphics 600
RAM: 4 GB
Afișaj: LED de 14 inci (1366 x 768)
Stocare: 32 GB
Durata de viață a bateriei: 12 ore
Caracteristici: 2 x difuzoare încorporate, microfon, port microSD, 2 x porturi USB-A, 2 x porturi USB-C

3. HP Stream 11

Dacă ai puțini bani, dar ai în continuare nevoie de laptopuri ieftine bune cu o capacitate de stocare solidă pentru a putea duce câteva sarcini ușoare, cum ar fi trimiterea de e-mailuri, editarea pe un document Word sau căutare pe Google, acest HP Stream este o afacere bună.
Afișajul este destul de mic și este pregătit doar pentru HD, deci nu vei juca multe jocuri, iar Netflix nu va arăta cel mai bine pe acesta, dar există o mulțime de conexiuni pentru periferice de computer și o baterie de lungă durată.

Specificații cheie
Greutate: 1,05 kg
Dimensiuni: 16,8 x 192,8 x 281,5 mm
Procesor: Procesor Intel Celeron N4020
Grafică: Intel DualCore
RAM: 4 GB
Afișaj: LED de 11,6 inci, HD Ready 1366 x 768 pixeli
Stocare: 64 GB
Durata de viață a bateriei: 13 ore
Caracteristici: Difuzoare încorporate, microfon, 2 porturi USB-A, 1 porturi USB-C, cameră web

Citește și SSD sau HDD: care sunt diferențele?

 

 

 

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii