Web Analytics

Ce credeţi? Visează? Prepeliţă speră la locul 4 în campionat şi o „remontada” în Cupă, cu FC Voluntari

de | 4.05.2022 12:17 | Actualitate, Sport

Andrei Prepeliță, antrenorul principal de la FC Argeș, rămâne optimist chiar și după două înfrângeri la scor, cele cu Universitatea Craiova și FCSB, ambele terminate cu patru goluri primite și niciunul marcat. Iată ce ne-a declarat în acest sens tehnicianul alb-violet: ”Nu cred că pot fi spuse prea multe, niște greșeli care nu ni s-au întâmplat pe tot parcursul campionatului. E clar că la unii jucători a intervenit o relaxare, nu mai sunt la fel de concentrați, la fel de determinați, pentru că în celelalte meciuri contra FCSB-ului, când a fost presiune și am fost conectați la ceea ce avem de făcut, duelurile noastre cu ei au fost strânse. 2-1 la Buzău, unde am dominat meciul, cred eu, 1-0 am câștigat acasă și acel 3-2 în inferioritate numerică.

Dar în momentul în care pierzi două meciuri de maniera asta, e clar că ceva e în neregulă. Noi am făcut niște rezultate datorită echipei, datorită grupului și, din păcate, acum se văd unele schimbări pe care trebuie să le corectăm cât de repede putem, pentru că vine meciul cu CFR și nu avem voie să ne prezentăm de maniera asta. Plus că vine și meciul de Cupă, unde trebuie să facem tot posibilul să întoarcem rezultatul… După cum vedeți, nici celelalte echipe din play-off, și mă refer la Farul și Voluntari, nu câștigă și de aceea putem spera la un loc 4. Eu cred în lucrul acesta și într-o remontare în meciul cu Voluntari din Cupă. Dar trebuie să revenim la ceea ce am fost, la lucrurile bune pe care le-am făcut. Noi am primit în 30 de etape 22 de goluri, iar acum în play-off…”.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „În zilele care urmează, Andrei Prepeliţă va beneficia de o prelungire a contractului”

Citește și FC Argeș, înfrângere fără drept de apel

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Este cea mai neprofesionista declaratie pe care o aud din gura unui antrenor. Șapte – opt jucători nu au ce cauta în aceasta echipa, nu sunt buni nici de divizia C, iar pregătirea fizica e foarte slaba.

    Răspuns
  2. Cai verzi pe pereti,cei mai prosti antrenor,presedinte de club si jucatori din istoria clubului.
    P.S.NU MAI IMI STERGETI COMENTARIILE, FIINDCA E POSIBIL S A VIN PESTE VOI LA REDACTIE..CU UN IC CONTROL,ASA A LA LIBERTATEA DE EXPRIMARE..DE ATI STI UNDE LUCREZ…😤

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *