FC Argeș, înfrângere fără drept de apel

de | 2.05.2022 22:47 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș a întâlnit-o pe FCSB în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii I, luni seara, pe Arena Națională. FCSB s-a impus fără probleme, cu 4-0 și a ajuns la două puncte în spatele echipei CFR Cluj. În meciul cu FC Argeș, Florin Tănase a deschis scorul în min. 6, din penalty, Darius Olaru a înscris o dublă, în min. 34 și 83, iar Iulian Cristea a marcat în min. 65.

Echipa alb-violeților nu a avut reacție, a contat foarte puțin în atac și nu a avut niciun șut pe spațiul porții. Este a doua oară consecutiv când FC Argeș a pierdut cu 4-0, după meciul de luni, 25 aprilie, cu CSM Craiova. Detalii, AICI.

Citește și CS Mioveni pierde meciul jucat acasă cu moldovenii. Scor 0-2

Acest articol este despre: fc arges infrangere,Fcsb 4-0

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed