Web Analytics

Căutat în Italia pentru a fi audiat, fratele lui Inquieto se ascunde în Piteşti

de | 27.10.2022 13:45 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Vincenzo Inquieto trăiește o poveste de dragoste cu o asistentă medicală de la Pediatrie

Săptămâna trecută s-a derulat la Tribunalul Napoli-Nord încă un termen în procesul în care Oscar Vesevo, unul dintre polițiștii care au participat la arestarea bossului camorez Michele Zagaria, este acuzat de corupție și asociere mafiotă.

Fratele lui Nicola Inquieto, martor prețios în dosarul unui polițist

Polițistul făcea parte din echipa mobilă și ar fi sustras un stick cu informații în ziua în care a fost capturat Michele Zagaria, bossul Camorrei arestat în decembrie 2011 în buncărul pe care l-a construit pentru el Vincenzo, fratele lui Nicola Inquieto. Stick-ul ar fi fost vândut apoi, conform anchetatorilor, cu suma de 50.000 de euro. Chiar Rosaria Massa, fosta soție a lui Vincenzo și cumnată a lui Nicola, este cea care a vorbit despre acest fapt la termenul de anul trecut, când a fost audiată. Ea a povestit că a văzut cum polițistul a sustras cardul de memorie dintr-o cutiuță în formă de inimă încrustată cu pietre Swarovschi. Procurorul de caz ar fi vrut să îl audieze și pe Vincenzo Inquieto, însă, dat fiind că acesta nu a putut fi reperat, procesul a continuat în absența lui.

Citește și În Italia, autorităţile fac un parc public în locul bunkerului construit de familia Inquieto pentru capul mafiei

Citește și Numai în locul lor să nu fii! Oamenii cu apartamentele sechestrate în blocul lui Inquieto sunt nemulţumiţi că justiţia din Argeş execută orbeşte dispoziţiile celei din Italia

Oamenii legii din Italia nu se lasă până nu trimit după gratii și ultimul vinovat, iar unda de șoc provoacă încă maree la poalele Vezuviului și se simte până la Pitești. Acolo unde și-a găsit refugiul Vincenzo, cel care l-a slujit pe Zagaria, șeful clanului Casalesi. Vincenzo Inquieto trebuia și el audiat la ultimul termen în procesul polițistului italian, însă procurorul a renunțat la mărturia sa, după ce a primit informații că acesta s-a transferat în România, acolo unde fratele său, Nicola, construise un imperiu imobiliar, acum în declin. De altfel, tot presa din Italia scrie că, după arestarea bossului Zagaria, familia Inquieto a rămas „în chiloți”. Totuși, magistrații ar putea să facă apel la memoria lui Vincenzo la un termen viitor.

Vicenzo și asistenta de la Pediatrie au început o relație în 2018

Deocamdată, Vincenzo Inquieto trăiește la Pitești o frumoasă poveste de dragoste cu Angela, o asistentă de la Pediatrie care nu și-a ascuns relația amoroasă cu Enzo și care, cel puțin după fotografiile și postările sugestive, încep de prin 2018. Acum, femeia și-a mai șters din fotografiile de prin vacanțe cu iubitul italian, însă …urmele rămân. Și în spațiul online. Ca și în suflet. Celălalt frate, Nicola, aflat în pușcărie în Italia, a rămas singur după ce soția româncă, Ioana, a dat divorț de el.

Citește și Abia după 6 ani începe procesul. Mama tânărului mort pe şantierul lui Inquieto: „L-am adus cu capul în pungă, în prosoape şi în pungă…”

Citește și Amănunte din rechizitoriu. A început procesul lui Inquieto în cazul tânărului mort la blocul din Găvana. Şeful de şantier nu s-a prezentat la proces

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *