Web Analytics
scris marți, 11.06.2024

Casa de Pensii Argeș: 217 bilete la băi, cu plecări pe 26-30 iunie

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria 9 din acest an, cu date de plecare în perioada 26-30 iunie, i-au fost repartizate 217 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Neptun, Olănești, Pucioasa, Sângeorz, Saturn, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tușnad și Vatra Dornei.

Casa de Pensii Argeș: 217 bilete la băi, cu plecări pe 26-30 iunie

Citește și: Când intră banii pe voucherele de alimente în luna iunie?

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției, www.cjparges.ro.

Eliberarea biletelor se face până la 18 iunie, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar – după cum a anunțat într-un comunicat de presă Aida Ionela Enache, director executiv al instituției.

Au rămas 7 bilete pentru care nu au fost solicitări, în stațiunile: Sângeorz – 5 bilete și Slănic Prahova – 2 bilete.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai 2024 și biletul de trimitere de la medicul de familie.

Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită