Web Analytics

Carmen Salub: „Domnul Stroe a făcut foarte multe pentru economia judeţului şi pentru economia naţională”

de | 5.01.2023 13:30 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

„Jurnalul de Argeș” a inițiat, încă de anul trecut, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe.

În această ediție am invitat-o pe Carmen Salub, director al Centrului Cultural Pitești: „Bineînțeles că dl Constantin Stroe merită o astfel de apreciere. A făcut foarte multe pentru economia județului și pentru economia națională. Dar cred că ar trebui întrunită o comisie a municipalității pentru a stabili oportunitatea acestui tip de demers, în contextul în care schimbarea numelui unei străzi implică și schimbarea documentelor personale ale celor care locuiesc pe strada respectivă. Avem multe personalități ale vieții culturale, științifice, economice care merită, de asemenea, un bust sau să dea numele unor străzi, dar, înainte de a lua o decizie în acest sens, trebuie să avem grijă să nu fie lezate sentimentele urmașilor acestor oameni. Este nevoie, deci, de o gândire într-un context mai larg” – ne-a declarat Carmen Salub.

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Primarul de la Mioveni: „Campania este bună, am multe amintiri cu dl Stroe”

Citește și Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”. Gabriel Radu: „Ar trebui un bust la Piteşti, care să ne aducă aminte că a existat un Stroe pe aici”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *