Web Analytics

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”. Gabriel Radu: „Ar trebui un bust la Piteşti, care să ne aducă aminte că a existat un Stroe pe aici”

de | 15.12.2022 12:40 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

”Jurnalul de Argeș” a inițiat, încă de anul trecut, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe.

În această ediție l-am invitat pe Gabriel Radu, fost prim-vicepreședinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România. „Nu am avut legătură cu domeniul acesta al construcțiilor de mașini, dar, din câte am văzut și din câte am aflat, inclusiv din discuțiile cu apropiați ai domnului Stroe, acest om, această personalitate merită aprecierea noastră. Cred că, mai degrabă, ar trebui un bust la Pitești, o camee, ceva care să ne aducă aminte că a existat un Stroe pe aici. Domnul Stroe a fost unul dintre factorii decisivi la Dacia, uzină care constituie cel mai mare suport economic al județului Argeș”, ne-a declarat dl Gabriel Radu.

Citește și Cornel Popescu, despre Constantin Stroe: „Un simbol al automobilismului românesc, unul dintre salvatorii economiei româneşti de după 1989”

Citește și Bobi Marinescu: „Constantin Stroe a fost factorul determinant pentru ca uzina Dacia să rămână în picioare”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *