Web Analytics

Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Primarul de la Mioveni: „Campania este bună, am multe amintiri cu dl Stroe”

de | 6.01.2022 13:21 | Actualitate

Jurnalul de Argeș a demarat încă din luna octombrie 2021 campania „O stradă și un bust pentru Constantin Stroe în Pitești”, pentru recunoașterea meritelor celui care a fost președinte al DACIA și al ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din România. În decembrie s-au împlinit și 5 ani de la moartea lui Constantin Stroe.

În această ediție ne-a spus punctul său de vedere primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu. „Campania este foarte bună, dar nu pot eu să hotărăsc la Pitești. Ca cetățean, campania este bună, dar ca primar n-am cum să hotărăsc eu la Pitești. Dar în Mioveni există o stradă cu numele dumnealui, există și un bust”, ne-a declarat primarul Ion Georgescu. Este vorba despre strada din Mioveni care merge la uzină, spre poarta 8.
„90% din salariații de la Mioveni merg pe această stradă la uzină, pietonal și cu mașina, dar mai mult pietonal. Nu cea de la cantină, că aceea este auto, e pentru cei care vin din Pitești, din Ștefănești”, a explicat primarul Georgescu.
În continuare, acesta a spus că „am foarte multe amintiri cu domnul Stroe, pentru că am lucrat cu acesta până în anul 2000”.

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / ÎPS Calinic: „Iniţiativa este o idee sănătoasă şi folositoare”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / Ecaterina Stroe: „Mulţumesc! Să sperăm că se va împlini!”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii