Web Analytics

Bravo, Chiriloiule! Ai blocat conturile Jurnalului de Argeș

de | 27.01.2022 13:20 | Actualitate, Culise, Economie

Mai întâi, ca să vezi și tu ce înseamnă corectitudine, abuzivule, felicitări că ai pătruns ilegal în CA al Romsilva. Apoi mai află că ai luat abuziv de la jurnaliști 10.000 de lei, întrucât nu a sosit la redacție până în acest moment sentința. Am achitat totuși suma pe data de 18 ianuarie, când ai trimis somația prin executor, tocmai ca să nu ni se blocheze conturile, abuzivule. Am achitat suma și că știm că vrei să-i cumperi o drujbă nevesti-tii s-o aibă permanent cu ea în mașină, că nu se știe când apare nevoia să facă o răritură, că e deasă pădurea în Argeș. Se știe că drujba care a fost găsită în mașina soției tale era a celuilalt șofer, iar faptele s-au prescris. Și totuși, astăzi, pe 25 ianuarie, am primit comunicat de la bănci că avem conturile blocate din pricina ta, abuzivule! Abuziv ai fost și abuziv vei rămâne până când vei preda ciocanul de marcat pe care îl ții la tine în birou, împotriva legii, pentru că știi că faptele se prescriu când vrei tu, abuziv mic și ilicit!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Ce se întâmplă, doctore? S-au pus procurorii pe gaşca veselă de la Păduri? / Dosar penal la Ocolul Silvic Piteşti. Protejatul lui Chiriloiu a fost trimis în judecată

Citește și Proprietarii de păduri din Pietroşani strâng semnături pentru demiterea lui Chiriloiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Ha, ha, v-a tras-o Chiriloiu fara alifie ! Nu ca mi-ar fi drag acest Chiriloiu dar v-a mai inchis gura aia prea mare si insetata ! Incaiera-i Doamne !

  2. De ce e abuziv el??
    Ce lectie v-a dat! Asa ar trebui sa faca toti cei pe care ii terfeliti pentru bani.