Web Analytics

Bogdan Rusu, fostul căpitan al galben-verzilor: „Sunt dispus să joc până la vară la CS Mioveni, dar se pare că nu sunt pe placul celor din conducere”

de | 12.01.2023 12:50 | Actualitate, Home, Sport

Bogdan Rusu și-a reziliat contractul cu FCSB după ce conducerea i-a transmis că va fi nevoit să evolueze în Liga III, pentru echipa secundă a vicecampioanei, fapt pe care fostul atacant și căpitan al CS Mioveni nu l-a acceptat. Ar fi vrut să se reîntoarcă la CS Mioveni, însă și aici s-a lovit de ”neînțelegeri”.
Iată ce ne-a declarat în acest sens fostul fotbalist al Mioveniului: ”Ce să fac la CS Mioveni? Nu am vorbit nimic să mă întorc. Adică, am vorbit, dar nu cred că mă întorc. Au fost discuții cu cei de la CS Mioveni, dar nu ne-am înțeles. Deocamdată aștept, să vedem ce găsesc, ce ofertă găsesc în afara țării, să văd ce opțiune voi adopta; sper să găsesc una bună. Am mai multe variante și aștept să se concretizeze.

Cei de la CS Mioveni nu mai m-au sunat de la ultima discuție, deci nu văd o înțelegere. Dacă nu m-au mai sunat, probabil că nici nu mă mai vor. Eu am spus că sunt dispus să vin să mai joc până la vară, dar se pare că nu sunt pe placul și celor din conducere. Despre perioada de la FCSB nu pot decât să spun că a fost bună, nu regret că am ales acest club. Eu cred că este foarte greu să refuzi un asemenea club… Vreau să mai spun că sper ca CS Mioveni să se salveze de la retrogradare, dar trebuie să se și vrea. Am văzut că joacă fotbal, nu așa cum era odată când jucam eu acolo, adică am văzut că nu mai joacă mingile acelea lungi, încearcă cât de cât să paseze, să practice un fotbal frumos”.

Citește și Bogdan Rusu, după ce și-a reziliat contractul cu FCSB: „Am varianta CS Mioveni, dar și o echipă dintr-un campionat care încă nu a început”

Citește și Scandalul fotografiilor furate din telefonul fotbalistului Bogdan Rusu/ Denise Rusu: „Hackerii le spun «poze intime». De fapt, sunt poze de familie – cu noi şi copilul nostru”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *