Web Analytics
scris duminică, 08.01.2023

Bogdan Rusu, după ce și-a reziliat contractul cu FCSB: „Am varianta CS Mioveni, dar și o echipă dintr-un campionat care încă nu a început”

Bogdan Rusu și-a reziliat contractul cu FCSB în urmă cu câteva zile. El a explicat că a ales să desfacă angajamentul cu cei de la FCSB după ce conducerea i-a transmis că va fi nevoit să evolueze în Liga a 3-a, pentru echipa secundă a vicecampioanei, fapt pe care atacantul nu l-a acceptat. Jucătorul spune că nu a discutat față în față cu cineva, ci a primit un mesaj pe WhatApp în care i s-a comunicat că trebuie să meargă la echipa secundă. Rusu spune că nu a dorit să facă acest pas înapoi în carieră și că astfel a renunțat la bani pentru a-și rezilia înțelegerea.

Bogdan Rusu, după ce și-a reziliat contractul cu FCSB: „Am varianta CS Mioveni, dar și o echipă dintr-un campionat care încă nu a început”

Citește și: Reținut de polițiștii argeșeni după ce a avariat două mașini și l-a amenințat pe proprietar

Atacantul în vârstă de 32 de ani susține că revenirea la CS Mioveni reprezintă o variantă viabilă în acest moment, dar ia în calcul și o ofertă dintr-un campionat care se joacă în sistem primăvară-toamnă, spre exemplu China sau Kazahstan.

Citește și: Fără permis și sub influența alcoolului, a intrat într-un indicator rutier, în Poiana Lacului

„Am reziliat contractul cu FCSB, sunt jucător liber de contract. Am varianta CS Mioveni, dar și o echipă dintr-un campionat care încă nu a început, vezi China, țările nordice, Lituania, Letonia, Kazahstan. Ce pot să spun de FCSB? Un grup frumos, puternic, o experiență bună pentru mine, am jucat în UEFA Conference League cu formații mari precum Anderlecht sau West Ham. Eu nu m-am antrenat cu cei de la FCSB anul acesta, nu am făcut niciun scandal, cum s-a scris. Conducerea mi-a transmis că soluția este să merg la echipa secundă. Eu nu accept acest lucru. Nu am fost niciodată genul de jucător care să stea pe bară și să primească banii. Puteam foarte bine să fac asta până la vară”, a declarat Bogdan Rusu pentru PlaySport.

Bogdan Rusu a semnat cu FCSB la 1 august 2022, iar “roș-albaștrii” au achitat 200.000 de euro către CS Mioveni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *