Web Analytics
scris sâmbătă, 30.12.2023

Benone Lazăr, fostul patron al Internațional Curtea de Argeș: „Fotbalul românesc e mult mai slab ca înainte, ca pe timpul meu”

Benone Lazăr, fostul patron de la Internațional Curtea de Argeș, prim divizionară a României în sezonul 2009-2010, a vorbit despre scurta sa experiență în fotbal, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor. Afaceristul nu a rezistat prea mult în lumea fotbalului, s-a retras acum mai bine de 10 ani și și-a văzut de propriul business în transporturi.

Benone Lazăr, fostul patron al Internațional Curtea de Argeș: „Fotbalul românesc e mult mai slab ca înainte, ca pe timpul meu”

Citește și: Dani Coman: „Dacă va fi vreodată ocazia să revin la FC Argeș, o voi face cu tot dragul”


La conducerea unei companii de transporturi cu afaceri de 42 de milioane de euro în 2021, Lazăr explică, într-un interviu rar, ce l-a determinat să iasă din fotbal și cu ce pagubă s-a ales. „Mă uit și eu la televizor, fotbalul românesc e mult mai slab ca înainte, ca pe timpul meu, ca pe timpul nostru. Eu am văzut că nu e de mine, nu era lumea mea, eu eram cu business-ul meu, cu multinaționalele mele, o mentalitate total diferită. Am deprins de-a lungul timpului pragmatismul, profesionalismul… M-am speriat când l-au arestat pe Penescu, am zis: «Doamne ferește!» Așa că m-am hotărât să mă retrag”, a rememorat Benone Lazăr, în dialog cu GSP.
Internaționalul lui Benone Lazăr n-a avut viață lungă în Liga 1. Chiar dacă echipa nu retrogradase la finalul sezonului respectiv, ba chiar terminase pe locul 12, Lazăr a decis să retragă clubul din Liga 1.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *