Web Analytics

Bărbat internat la Psihiatrie pentru că omora și mânca toți câinii din sat

de | 20.04.2023 20:46 | Actualitate, Home

S-a întâmplat la  Vaslui. Un bărbat a fost internat la Psihiatrie pentru că omora câini, pe care îi și mânca. Bărbatul a fost prins de polițiști la scurt timp după ce o vecină a sunat disperată la 112, terorizată fiind de chinul prin care treceau animalele. 

Citește și: Om de afaceri român, asasinat într-o suburbie din Montreal

De ani de zile, vecinii erau terorizați de acest bărbat care a ucis zeci de animale în ultimii ani. Cea mai recentă crimă a fost comisă marți seara, când bărbatul și-a înjunghiat propria cățelușă care tocmai fătase. Oamenii din sat susțin că acesta nu se limitează doar la uciderea animalelor. După ce le ia viața,  le consumă, scrie presa locală. Vecinii nu au mai putut privi pasivi la aceste atrocități și au sunat la  112. Echipele de poliție și un echipaj medical au fost chemate la fața locului, iar bărbatul a fost dus la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

„Astfel de fapte nu sunt o noutate, sunt cinci-șase ani de când acest om omoară câinii din sat. A și mâncat din ei, a dat și la alții. El trăiește singur de ani de zile, soția i-a murit, iar copiii au plecat pe la Bacău. E o persoană foarte dificilă, nu te lăsa să intri în curtea lui”, a declarat presei locale o săteancă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *