Web Analytics
scris joi, 14.03.2024

Avocatul Simonei Halep a studiat la Colegiul Pedagogic din Câmpulung

Cânta la nai, este promoție 1995 și a fost cooptat în orchestra Colegiului

Bogdan Stoica, avocatul român care a reprezentat-o și asistat-o pe Simona Halep în cazul acuzației de dopaj, este unul dintre partenerii firmei de avocatură Popovici, Nițu, Stoica & Asociații. El a condus echipa PNSA de consiliere în toate problemele legate de caz încă de la desfășurarea acestuia la sfârșitul anului 2022 și a făcut parte din echipa juridică internațională care a reprezentat-o pe Simona Halep pe parcursul tuturor procedurilor judiciare în fața Tribunalului Independent ITF și CAS. Este specializat în mai multe domenii, inclusiv în cel legat de servicii medicale și farma, dar are experiență și în afaceri și bănci, el activând o perioadă și în cadrul Institutului Bancar Român. La PNSA este din anul 1999, încă de când a finalizat studiile de drept la Universitatea București.

Avocatul Simonei Halep a studiat la Colegiul Pedagogic din Câmpulung

Avocatul renumit pentru „capacitatea sa impresionantă de a găsi soluții” este originar din Câmpulung, fiind absolvent al Colegiului Național Pedagogic „Carol I”, promoția 1995. Printre pasiunile de adolescent s-a aflat cântatul la nai, fiind cooptat în orchestra Colegiului, dar și drumețiile făcute împreună cu fratele său, Cosmin, care este medic și a condus o perioadă scurtă formațiunea Salvamont Câmpulung.
Momentul ascensiunii Simonei Halep coincide cu cel în care a apelat la serviciile echipei Popovici, Nițu, Stoica & Asociații. Și este vorba de anii 2012-2013. Atunci Simona a început să câștige turnee WTA, iar PNSA au consiliat-o în mai multe domenii, cum a fost cazul negocierii și executării contractelor de publicitate, acordurile de reprezentare cu agenții sportive, inclusiv cu WTA, litigii cu case de pariuri și mass-media legate de folosirea drepturilor de proprietate ale sportivei, dar și în afaceri. De altfel, PNSA l-a consiliat și pe David Popovici în cazul parteneriatului publicitar cu o bancă.
C.I.B.

Citește și Alarmă falsă! Stelică Crăciun a dat o fugă până la Istanbul, dar s-a întors: „Sunt forţă! Păi, dacă fug eu din ţară, se duce dracu’ tot! Cine se mai bate cu ei?”

Citește și Exclusiv! Rechizitoriul tânărului care l-a omorât pe poliţistul local Condoruş Savaste

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *