Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

Alarmă falsă! Stelică Crăciun a dat o fugă până la Istanbul, dar s-a întors: „Sunt forţă! Păi, dacă fug eu din ţară, se duce dracu’ tot! Cine se mai bate cu ei?”

„B… ăla de judecător mi-a dat un leu (daune morale); păi, l-am violat eu pe Georgescu?”

Circulau mai multe zvonuri potrivit cărora Stelică Crăciun, cumnatul primarului Nicolae Dascălu din Mărăcineni, condamnat la doi ani de închisoare cu executare în procesul cu primarul Ion Georgescu, ar fi fugit din țară. În Italia, în Grecia sau în Turcia spuneau unii că ar fi plecat, luându-și cu el mai multe geamantane. Ne-am mirat, fiindcă recent, când vorbisem cu el, nu părea că ar avea vreun stres, mai ales că sentința Judecătoriei Pitești nu era definitivă. Prin urmare, ca să aflăm cum stau lucrurile ne-am interesat direct la sursă. Și ce să vezi?

Alarmă falsă! Stelică Crăciun a dat o fugă până la Istanbul, dar s-a întors: „Sunt forţă! Păi, dacă fug eu din ţară, se duce dracu’ tot! Cine se mai bate cu ei?”

„Primarului Georgescu îi fac o reclamație”

Stelică Crăciun abia se întorsese joi seara (pe 22 februarie) în țară. „Sunt forță! Am fugit săptămâna trecută pân’ la Istanbul și am venit azi-noapte. He-he-he… Păi, eu dacă fug din țară, se duce dracu’ tot! Păi, se mai bate cineva cu ei?! Sunt alții care vin la mine, mă compătimesc, mă sprijină, că «aoleu, ce bine faci», dar dacă îi spui unuia «fă, bă, și tu o reclamație că ți-au făcut rău!», îmi zice că nu se ia el cu ei… Primarului Georgescu îi fac o reclamație. Acum au venit unii de la Primărie la mine, că ar fi șters din calculator la firmele lui de casă impozitele. Acum, în plângerea asta, îi pun să verifice DNA-ul, să ia calculatoarele, să facă percheziție, să verifice dacă e adevărat că șterg datoriile la unii membri de partid. Se pare că e o practică la unele primării, să șteargă datoriile din calculator” – ne-a spus Stelică Crăciun. L-am întrebat pe ce se bazează când face astfel de afirmații. „Mi-au spus oamenii de acolo, din Primărie. Mi-au dat și nume de firme și tot, la cine le-au șters, cu ce datorii le-au șters…” – a declarat el.

„Deci, sunt în țară. Și vin, plec, mi se r… mie de ei, dar nu fug!”

Și totuși, ce-a căutat Stelică Crăciun în Turcia? „Păi, ce eu sunt ca ăia să n-am sânge în instalație când au fugit prin Italia, prin Anglia. Păi, proștii ăia prima dată trebuia să-i reclame pe procurori, securiștii care au mâncat din palma lor. Și atunci nu mai fugeau. Ar fi fost bine pentru escrocii ăștia de aici, din Argeș, să fug eu! Nu fug, f… de nenorociți, n-am cum să fug eu vreodată în viața mea. B… ăla de judecător mi-a dat un leu (daune morale); păi, l-am violat eu pe Georgescu? (condamnarea este pentru violarea sediului profesional în varianta agravată – n.a.).
Deci, sunt în țară. Și vin, plec, mi se r… mie de ei, dar nu fug! Acum am fost la Istanbul pentru o afacere, că în România nu pot să fac afaceri. Fac în Turcia, în Ungaria, în Germania. În România, cum fac o afacere, mă blochează ăștia. Am fost, mi-am făcut afacerea, m-am întors, aseară am fost la un spectacol la Sala Palatului” – ne-a spus Stelică Crăciun.

Citește și Stelică Crăciun, condamnat la doi ani de închisoare în procesul cu primarul Ion Georgescu, şochează din nou: „Eu mi-am luat în calcul să-mi dea trei ani cu executare. Că ăsta e maximul, he, he… Iar de-acolo în jos, joc cu ei…”

Citește și VIDEO. Stelică Crăciun s-a dus să se predea la Poliţia Mioveni şi a făcut circ

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *