Atmosfera de Crăciun a ajuns și în casele a 53 de bătrâni din Pitești

de | 23.12.2021 19:12 | Actualitate

Consiliul Județean Argeș, împreună cu Primăria Pitești, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, cu sprijinul Asociației Sf. Spiridon și Irina, au adus atmosfera de Crăciun în casele a 53 de bătrâni din Pitești.

Într-o acțiune comună, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, primarul Cristian Gentea și directorul general al D.G.A.S.P.C. Argeș, Tatiana Eftime, împreună cu voluntarii de la Asociația parteneră, au împărțit 53 de pachete constând în alimente – carne, făină, ulei, precum și cozonaci și dulciuri specifice sărbătorilor pentru 53 de bătrâni singuri din municipiul Pitești.

”Mă bucur că putem continua acțiunile începute în nordul județului, în urmă cu câteva zile, prin care încercăm să aducem puțină lumină și spiritul dărniciei și astăzi. De această dată am fost la bătrânii singuri din Pitești. Singurătatea este cea mai grea povară la bătrânețe și sunt convins că în ultimii doi ani, restricțiile și mai ales frica generată de pandemie i-a afectat pe bătrânii noștri, iar cei care au fost cei mai loviți au fost cei singuri. Îi mulțumesc primarului Cristian Gentea pentru că ne-a stat alături și vreau să apreciez faptul că D.G.A.S.P.C. Argeș este o instituție care a reușit să aducă alături o mulțime de ONG-uri și Asociații care ne sprijină în activitățile specific”, a spus vicepreședintele C.J. Argeș Adrian Dumitru Bughiu.

Citește și Pitești: Anunț important de la Societatea Apă Canal 2000 SA

”Vreau să mulțumesc Consiliului Județean și președintelui Ion Mînzînă pentru că ne sprijină în toate inițiativele noastre, să îi mulțumesc și primarului Cristian Gentea pentru colaborarea permanentă pe care o avem și, din această perspectivă, acțiunile comune ale Direcției și Primăriei Pitești vor continua. De asemenea, vreau să le mulțumesc partenerilor noștri din societatea civilă care, pe lângă faptul că dezvoltăm o mulțime de proiecte sociale pe tot parcursul anului, iată că au reușit, și anul acesta, să găsească resurse pentru a le aduce o bucurie semenilor noștri”, a menționat și Tatiana Eftime, directorul D.G.A.S.P.C. Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii