„Aştept rezultatele controlului de la Minister după care îmi rezerv dreptul de a face comentarii”

de | 13.08.2015 18:47 | Sport

# Adrian Bughiu, adjunctul Direcţiei pentru Sport anunţă o vară incendiară

În edițiile trecute ale Jurnalului de Argeș vă prezentam un interviu cu directorul Direcției Județene de Tineret și Sport, Laurențiu Achimescu, care preciza că un coleg de al său a făcut o reclamație la Ministerul Sportului, fapt ce a dus la un nou control la sfârșitul lunii iunie la instituția condusă de acesta.
Fără să ofere numele colegului de la Direcție care a realizat reclamația ce viza mai multe nereguli, Laurențiu Achimescu s-a referit indirect la adjunctul său Adrian Bughiu. La rândul său, directorul adjunct a precizat, tot în Jurnalul, că nu are nicio legătură cu reclamația făcută către Minister, dar a lăsat să se înţeleagă că tot ceea ce era menționat în aceasta ar fi adevărat. În acest context l-am căutat pe adjunctul Bughiu pentru a vedea „noutăţile” din acest nou control de anvergură făcut la Direcţia pentru Sport, instituţie condusă în continuare de liberalul Laurenţiu Achimescu.
„Controlul de la Direcţia Judeţeană pentru Sport Argeş făcut de cei de la Ministerul Sportului a avut loc la finalul lunii iunie, iar eu aştept rezultatele acestui control după care îmi rezerv dreptul de a face comentarii, ne-a declarat Adrian Bughiu, directorul adjunct al DJTS Argeş. Au solicitat nişte documente, au făcut nişte verificări şi în urma lor ei trebuie să emită un raport. Deci, deocamdată noi aşteptăm acest raport. Ceea ce au căutat ei nu făcea parte din atribuţiile cuiva anume de la Direcţie, ceea ce au căutat ei au făcut-o în urma unor reclamaţii existente. Acum, trebuie spus că directorul plin are atribuţii pe absolut toate compartimentele. Au verificat unele probleme din reclamaţia respectivă la şeful serviciului tabere, la compartimentul achiziţii, pe contabilitate etc. Deci nu au fost făcute verificări pe atribuţiile strict ale directorului. Conform reclamaţiilor respective, trei compartimente au fost verificate şi anume taberele, contabilitatea şi achiziţiile”. Marius Ionel

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii