„Argeşul trebuie valorificat din punct de vedere agricol”

de | 15.05.2014 13:19 | Politica si Administratie

# Declară candidatul PDL Argeş la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Cătălin Teodorescu. Cătălin Teodorescu, candidatul PDL Argeș la funcția de președinte al Consiliului Județean, a participat duminică la Sărbătoarea „Poiana Narciselor” de la Negrași, alături de mai mulţi membri ai staff-ului de campanie.
Președintele PDL Argeș a vizitat standurile meşterilor populari şi a fost încântat de produsele artizanale tradiţionale create de aceştia. El i-a sfătuit pe îndemânaticii artizani să transmită mai departe meşteşugurile atât de preţioase. Cătălin Teodorescu a petrecut câteva ore în mijlocul cetăţenilor cu care a discutat despre problemele de zi cu zi, despre grijile şi neajunsurile acestora şi i-a asigurat de tot sprijinul său. El le-a spus fermierilor cu care s-a întâlnit că agricultura este un domeniu de viitor în care îi sfătuieşte să investească în continuare.
„Una dintre prioritățile mele, în calitate de președinte al Consiliului Județean Argeș, este să dezvoltăm agricultura în sudul județului. În acest scop voi susține constituirea de asociații agricole ale fermierilor argeșeni pe care le voi sprijini să obţină subvenții și finanțări”, a declarat Cătălin Teodorescu. La acest eveniment președintele PDL Argeș a fost însoțit de candidatul democrat liberalilor la alegerile europarlamentare Adrian Moisescu, preşedinta femeilor democrate, Olimpia Doru, secretarul general Dan Bica, primvicepreşedinţii Gheorghe Alexei şi Daniel Patentaşu, alţi membri ai BPJ sau ai organizațiilor interne de tineret, femei și pensionari. M.S. 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii