Web Analytics

Argeșenii sunt disponibili să găzduiască refugiații ucrainieni

de | 26.02.2022 09:14 | Actualitate

Pentru că ucrainienii sunt greu încercați de soartă în aceste momente și pentru că mulți dintre ei se refugiază în România, argeșenii vin în sprijinul lor.

Astfel, zeci de familii din Mioveni, Câmpulung, Curtea de Argeș si din alte localități ale județului, sunt pregătite să primească ucrainienii în casele lor.
Primarul Câmpulungului, Elena Lasconi a intrat în legatură cu primaria Sighetul Marmației și așteaptă refugiații în casele câmpulungenilor.
Citește și:Zeci de mii de ucrainieni au venit în România. Țara a pregătit cazare pentru refugiați

“Am luat legătura cu Primăria din Sighetul Marmației care o să le transmită celor 14 localități aflate la granița cu Ucraina de disponibilitatea noastră. În momentul în care vor fi cereri vom trimite mijloace de transport pentru a aduce familiile aici.”, a transmis edilul pe pagina de Facebook.

De atfel, o echipa de specialiști si voluntari speciali din Pitești este  determinată  să ofere suport copiilor, femeilor și bătrânilor  din Ucraina.

Campania  de ajutorare pentru refugiatii  din Ucraina, va avea punctul de plecare in Municipiul Pitești, strada Gherghe Șincai, nr.30, județul Arges, de unde va pleca către persoanele greu încercate.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *