Web Analytics
scris vineri, 27.01.2023

Argeș. Scafandrii îl caută pe bărbatul luat de ape și cu ajutorul unui sonar

De la dispariția bărbatului în vârstă de 47 de ani, care a alunecat în apă de pe o punte improvizată peste pârâul Valea Iașului, forțele de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au continuat să-l caute pe acest om.

Argeș. Scafandrii îl caută pe bărbatul luat de ape și cu ajutorul unui sonar

Citește și: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „În 2020, soţia d-lui comisar-şef Gherghe şi-a făcut o firmă de catering. În 2021, în declaraţia de avere a soţului această firmă nu există”

Verificările s-au făcut atât de pe mal cât și din apă, pe pârâul Valea Iașului, dar și cu barca pe râul Argeș. Mai mulți scafandri participă, de asemenea, la această misiune. Căutările se desfășoară acum și cu ajutorul unui sonar adus de la Vâlcea, pentru verificarea fundului barajului de la Curtea de Argeș – după cum ne-a spus prefectul Radu Perianu.

Există posibilitatea ca trupul să fi ajuns și în barajul de la Zigoneni. Așa cum s-ar putea ca trupul neînsuflețit să apară natural, să se desprindă singur și să iasă la suprafață” – a declarat vineri, 27 ianuarie, Radu Perianu, la conferința de presă a PNL Pitești.

Sonarul este un aparat destinat descoperirii și determinării de la suprafață a poziției obiectelor aflate sub apă, funcționarea sa fiind bazată pe fenomenul de reflexie a undelor ultrascurte. Una din primele funcții a fost determinarea adâncimii (distanței până la fundul apei).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *