Web Analytics

Argeș: Bărbat acuzat de înșelăciune. Două percheziții efectuate de polițiști

de | 18.03.2022 14:30 | Actualitate

În ziua de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, conform art. 244 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Moșoaia.

Citește și:Argeș. A intrat cu mașina în conductele de gaze și apă

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 04 martie a.c., cel în cauză a primit obiecte de mobilier, în valoare de 8.500 de lei, de la o societate comercială din județul Maramureș, inducând în eroare reprezentantul societății, care a efectuat livrarea, cu privire la plata contravalorii pentru marfă și transport.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii au efectuat două percheziții, în comuna Moșoaia și în municipiul Pitești, bunurile fiind recuperate în totalitate și restituite persoanei vătămate.

Citește și:A întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 15 ani. Bărbatul a fost reținut

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole