Web Analytics
scris luni, 24.10.2022

Anderlecht și-a demis antrenorul cu trei zile înaintea meciului cu FCSB din Conference League

Felice Mazzu a fost demis de la Anderlecht chiar înaintea returului cu FCSB din grupele UEFA Europa Conference League. Poate așa vicecampioana României va putea obține primul succes din grupă, în etapa cu numărul 5.
„RSC Anderlecht încheie cu efect imediat colaborarea cu Felice Mazzu. La baza acestei decizii se află rezultatele care sunt mult sub așteptări, după 14 meciuri. Până la numirea unui nou principal, antrenorul de la echipa a doua, Robin Veldman, va prelua temporar funcția de antrenor principal al primei echipe”, a transmis Anderlecht, pe site-ul oficial.

Anderlecht și-a demis antrenorul cu trei zile înaintea meciului cu FCSB din Conference League

Citește și: Ministrul Sportului va veni la inaugurarea Polivalentei din Pitești


Anderlecht – FCSB se joacă joi, de la 19:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena. Profitând de haosul care este acum în organizarea clubului belgian, FCSB va avea o șansă în plus să obțină primul succes din grupa B de UEFA Europa Conference League.
FCSB este ultima în grupă, cu un punct. Roș-albaștrii mai au doar șanse matematice la calificare. West Ham conduce grupa, cu 12 puncte, urmată de Silkeborg (6 puncte) și Anderlecht (4 puncte).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *