Web Analytics
scris joi, 01.05.2014

Americanii de la Epstein – investiţii la WDP Oarja

Valoarea proiectelor pe care compania americană de arhitectură, inginerie şi construcţii Epstein estimează că le va realiza în 2014 în România va totaliza circa 40 milioane euro, nivel similar cu cel de anul trecut.
„Valoarea contractelor de servicii de design, inginerie şi construcţii realizate anul trecut a fost de aproximativ 40 de milioane de euro. Suntem la începutul anului şi sperăm să avem mai multe proiecte în 2014, de aceea estimăm că valoarea proiectelor pentru care vom furniza servicii în acest an să fie aproximativ aceeaşi cu cea de anul trecut. Există un număr de proiecte mari care se prefigurează pentru România, iar dacă vom fi selectaţi pentru acestea, estimarea se va modifica semnificativ”, a declarat Randy Tharp, managing director Epstein Architecture & Engineering.
Printre proiectele realizate de compania americană în România se numără o nouă unitate de producţie şi spaţii de birouri pentru firma Emerson în cadrul parcului industrial de la Cluj (28.500 metri pătraţi), o extindere de 2.800 metri pătraţi pentru fabrica Röchling Automotive din WDP Industrial Park (Oarja-Argeş), design structural pentru extinderea spaţiilor de birouri ale companiei Baker Tilly Klitou din Bucureşti şi diverse alte lucrări pentru compania Cameron la facilităţile de producţie din Câmpina şi din Ploieşti. Epstein are sediul în Chicago şi birouri în Varşovia, Polonia şi România.  Florin Silvestru

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită