„Am fost într-o seară la Guvern, la Emil Boc…”

de | 30.12.2010 21:56 | Politica si Administratie

# Interviu cu Gheorghe Stancu, primarul din Bascov
# Aţi bătut sau nu palma cu PDL?
– Ce-aveţi? A fost doar o discuţie. Mircea Andrei pare un altfel de om şi i-am promis sprijin, ca să aibă şi PDL-ul mai multe voturi la Bascov. Nu văd de ce n-am colabora, mai ales că, v-am spus, cu senatorul Andrei chiar se poate discuta. Totul gravitează în jurul investiţiilor, întrucât aţi văzut că se aruncă bani doar la primarii PDL. Funeriu mi-a promis un microbuz pentru transportul elevilor, activitate care ne mănâncă 160 de milioane de lei pe lună, dar le-a dat tot primarilor din Bradu, Lunca Corbului, Oarja sau Hârseşti. Eu cum îmi ţin promisiunile faţă de oamenii din comună?
# Nici în Liga aleşilor locali PDL nu v-aţi înscris?
– Nu! Eu sunt vicepreşedinte al Ligii primarilor PSD pe inelul Piteşti. Ăla de la Albota este tot vicepreşedinte, iar Pendiuc este preşedinte.
# S-a tot vorbit că vă e frică de dosare, că aţi fost şantajat…
– Sunt doar intoxicări, n-are legătură una cu alta. Administraţia e cu mersul ei, dosarul cu al lui. Cât despre şantaj, nici vorbă!
# Ce v-a promis PDL-ul?
– Am fost într-o seară la Guvern, la Emil Boc, şi am prezentat o listă cu priorităţi. Mi s-a promis sprijin, însă nu m-a strâns nimeni cu uşa ca să trec la PDL. Chiar nu s-a forţat nota.
# Colegii din PSD v-au reproşat că jucaţi la două capete?
– Au fost ceva discuţii, pentru că nu le venea să creadă. Dar eu vă spun un lucru: cununia cu PDL e valabilă doar în cazul primarilor care câştigă la mustaţă. La mine, care am scos mereu 80%, nu se pune problema.
# Care e mai serios, Constantin Nicolescu sau Mircea Andrei?
– Amândoi sunt serioşi. Domnul Nicolescu are calităţi de lider, este un bun manager, nu e ranchiunos şi nu ţine cont de culoarea politică. Iar Mircea Andrei pare altceva decât Cristian Boureanu.
(Neluţu DINU)

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii