Web Analytics

Alina Gorghiu: „Vom fi pe stradă să strângem în continuare semnături”

de | 23.03.2023 13:10 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

PNL Pitești a demarat o acțiune de strângere de semnături pentru acordarea unei sume de bani familiilor, la nașterea unui copil. Până pe 15 martie a.c. se strânseseră 3.500 de semnături. Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, le-a mulțumit piteștenilor pentru susținerea proiectului și a anunțat că se vor strânge semnături în continuare.

„E în joc viitorul Argeșului”

„PNL Pitești nu renunță la proiectul cu acordarea stimulentului pentru nou-născuți, în valoare de 2.500 de lei. Cele 3.500 de semnături de susținere a inițiativei noastre, strânse până azi (15 martie – n.red.), dovedesc că marea majoritate a oamenilor doreşte ca acest proiect să fie aplicat și la Pitești. Chiar dacă colegii din PSD nu doresc să sprijine natalitatea.

De neînțeles acest blocaj al PSD, având în vedere situația de fapt: sunt din ce în ce mai puțini nou-născuți în Pitești. Sporul demografic este negativ și soluția nu este nepăsarea! E nevoie de acest stimulent, e un proiect care a avut rezultate în multe alte localități din România unde s-a aprobat, motiv pentru care oamenii au și răspuns pozitiv la campania noastră de strângere de semnături pentru susținere. Propunerea consilierilor locali PNL a fost ca stimulentul să fie la același nivel ca în București, unde se acordă din anul 2017. Mulțumesc piteștenilor pentru sprijin! Vom fi pe stradă să strângem în continuare semnături. E în joc viitorul Argeșului! Vă mulțumim tuturor pentru suport și vă ținem la curent!”, se arată în comunicatul PNL, semnat de Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu a avut duminică plină în Argeş: alegeri la organizaţiile liberale din Călineşti şi Albota

Citește și Alina Gorghiu și alți doi politicieni elaborează o nouă lege a Cercetării

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *