Web Analytics
scris miercuri, 05.07.2023

Alina Gorghiu va vizita penitenciarul Mioveni, pentru prima dată în calitate de ministru al Justiției

Ministra Justiției se ține de cuvânt și vizitează primul penitenciar în mandatul său actual.

Alina Gorghiu va vizita penitenciarul Mioveni, pentru prima dată în calitate de ministru al Justiției

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, efectuează o vizită la Penitenciarul Mioveni și la instanțele de judecată din circumscripția teritorială a Curții de Apel Pitești.

Așa cum a afirmat în declarațiile sale publice, doamna Alina Gorghiu sosește la Penitenciarul Mioveni vineri, 07.07.2023.

Citește și: De mâine, 1 iulie, transportul public Pitești-Ștefănești doar cu autobuzul

Începând de dimineață, activitatea din cadrul Penitenciarului Mioveni este verificată și se organizează sub coordonarea reprezentanților Administrației Naționale a Penitenciarelor, interesați brusc de condițiile de muncă și modul în care personalul își desfășoară activitatea.

La vizita care va avea loc vineri, înțelegem că doamna ministru va fi însoțită de domnul Halchin Dan, numit în funcția de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor la data de 15.04.2021 de către domnul Stelian-Cristian ION, fost ministru al justiției și actual deputat în România.

Citește și: Alți doi vitezomani au rămas fără permis în Argeș! Cu cât goneau

Domnul Dan Halchin a făcut deja primii pași și a început să viziteze penitenciarele din zonă, furând startul competițional. De câteva minute, acesta a părăsit recent Penitenciarul de femei Târgșor și se îndreaptă acum spre Penitenciarul Găești. În mod probabil, dacă situația o permite și nu se întunecă, va ajunge și la Penitenciarul Mioveni.

“Având în vedere că acesta este primul penitenciar vizitat și ținând cont de obiectivul de a crea o impresie pozitivă pentru o primă vizită de acest fel, noi o să ne asigurăm că lucrurile sunt prezentate în cel mai bun mod posibil.

În acest sens, Penitenciarul Mioveni a demarat rapid un proces de curățenie generală, concentrându-și eforturile pentru a crea un mediu cât mai plăcut, care să genereze o senzație acceptabilă de satisfacție.

Tot în data de 07.07.2023, la ora 11:00, la Curtea de Apel Pitești, va avea loc o întâlnire între reprezentanții circumscripției teritoriale a Curții de Apel Pitești și doamna Alina Gorghiu pentru a discuta aspectele problematice identificate în activitatea instanțelor judecătorești.

Totodată, suntem convinși că aceste vizite nu sunt doar simple plimbări și că vor rezulta măsuri concrete în urma vizitelor care vor avea loc la Penitenciarul Mioveni”, transmite subcomisarul de poliție penitenciară Patric Ghebaru, Președintele sindicatului Alianța Mioveni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *