Alina Gorghiu, tur de forţă la primarii PNL din nordul şi centrul judeţului: ”Liberalii privesc cu pragmatism viitoarea campanie electorală”

de | 10.03.2022 13:12 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Alina Gorghiu a luat din nou Argeșul la pas pentru a continua întâlnirile cu organizațiile liberale din județ. La sfârșitul săptămânii trecute, președintele PNL Argeș a făcut o vizită în nordul și centrul județului, tema principală de discuție fiind reorganizarea și pregătirea în vederea alegerilor din anul 2024. Fiecare organizație locală a prezentat delegației județene conduse de Alina Gorghiu proiectele pe care primarii și consilierii locali ai PNL le susțin pentru dezvoltarea comunităților.

”Liberalii din zona Muscelului sunt mobilizați și privesc cu pragmatism viitoarea campanie electorală. Politica se face cu oamenii din organizații, dar ca să avem succes trebuie să accelerăm procesul de reconstrucție. Căutăm soluții și suntem alături de toți liberalii argeșeni. Mai fac apel public ca toți primarii să înțeleagă cât de importante sunt investițiile prin PNRR în domeniul energiei. Bunăstarea oamenilor trebuie să fie ținta tuturor aleșilor locali, indiferent de la ce partid sunt ei”, a transmis președintele PNL Argeș.

Citește și Alina Gorghiu: „Ştim foarte bine că e loc de mai bine în mediul de afaceri argeşean”

Citește și Alina Gorghiu, la pas prin Curtea de Argeş: „Cu piaţa de dimineaţă, cu politica după!”

Acest articol este despre: alina gorghiu,pnl,pnl arges

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...