Alina Gorghiu, la pas prin Curtea de Argeş: „Cu piaţa de dimineaţă, cu politica după!”

de | 17.02.2022 13:06 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Alina Gorghiu a continuat întâlnirile cu organizațiile PNL și făcut o vizită, de data aceasta, la Curtea de Argeș.
Dumincă, 12 februarie, președintele interimar PNL Argeș și-a început ziua la piața din municipiu, urmând să meargă la filialele PNL Valea Iașului, PNL Băiculești, PNL Corbeni, PNL Arefu, PNL Cicănești, PNL Albeștii de Argeș și PNL Valea Danului. A fost însoțită de prefectul județului, Radu Perianu, subprefectul Dragoș Predescu, senatorul Dănuț Bica și alți primari ai comunelor din Argeș.

„Cu piața de dimineață la Curtea de Argeș, cu politică după. Obiectivul: continuarea întâlnirilor cu organizațiile PNL argeșene. Discuțiile cu liderii liberali ai acestor organizații, domnii Nicolae Barbu, Costel Voica, Nicolae Miron, Marius Nițescu și domnii primari Ion Ionescu, Gabriel Popa, Vasile Preda au fost despre pulsul real din societate. Mulți sunt preocupați de proiectul pârtiei de la Molivișu, nefinanțat și mult timp uitat prin sertare. Noi ne vom implica să ducem acest proiect la următoarea etapă. Primul pas deja a fost stabilit, chiar de Mărțișor, când, împreună cu ministrul Antreprenoriatului și Turismului, dl Daniel Cadariu, și cu oamenii de afaceri argeșeni, vom dezbate strategii moderne și aplicabile pentru promovarea turismului în zonă.

M-am bucurat să îi am alături #LaPasPrinArgeș pe: prefectul Radu Perianu, colegul meu senator Dănuț Bica, subprefectul Dragoș Predescu, președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, fostul președinte PNL Argeș, Ion Popa, primarul comunei Poienarii de Argeș, Dragoș Boncea, și președintele OFL, Cristina Ghineț. Este semnalul constant prin care PNL Argeș transmite că, dacă ne strângem cu toții la aceeași masă, soluții găsim! Vom continua dialogul cu membrii PNL Argeș!”, a transmis Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, tur de forţă în nouă localităţi: „Pentru a îmbunătăţi viaţa românilor, trebuie să afli chiar de la ei care sunt problemele”

Citește și Alina Gorghiu: “2022 trebuie să fie anul abordărilor constructive”

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump
S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați....

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....