Web Analytics

Alina Gorghiu susține că Legea certificatului verde ar trebui adoptată în Parlament

de | 21.12.2021 10:50 | Actualitate, Politica si Administratie

Alina Gorghiu susține că Legea certificatului verde ar trebui adoptată în Parlament și arată că ”ar fi de neînțeles” dacă premierul Nicolae Ciucă ar veni cu asumarea răspunderii, în condițiile în care beneficiază de o largă majoritate parlamentară, conform stiripesurse.ro.

”Întreaga Europă este în alertă, în contextul răspândirii noii tulpini a virusului SARS-CoV-2, Omicron, dar și pentru a minimiza efectele valului 5 al pandemiei.

Italia impune vaccinarea obligatorie și pentru angajații din educație, poliție, armată și administrație. Franța ia și ea măsuri mai drastice. Certificatul sanitar se va transforma la începutul anului 2022 într-un certificat de vaccinare, care poate fi activat doar cu o schemă de vaccinare completă. În Marea Britanie, premierul Johnson a prezentat deja un nou sistem de restricţii antiepidemice, cu trei niveluri de alertă.

Citește și: Alina Gorghiu: “Am o opțiune pentru funcția de viceprimar al Piteștiului”

În tot acest timp, România este în așteptare. De săptămâni întregi, PSD ne spune că certificatul verde va fi adoptat în Camera Deputaților.

Nu mi-e clar ce se vrea, dacă se vrea ca Guvernul să-și asume răspunderea referitoare la introducerea certificatului verde.

Ar fi de neînțeles de ce s-ar opta pentru această soluție, în condițiile în care există o majoritate solidă în Parlament. #HaicuCertificatulVerde”, scrie Alina Gorghiu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole