Web Analytics

Alina Gorghiu: „Am o opțiune pentru funcția de viceprimar al Piteștiului”

de | 17.12.2021 14:37 | Actualitate, Politica si Administratie

Președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu a anunțat că începând cu luna ianuarie 2022, municipiul Pitești va avea un nou viceprimar:

„Am o opțiune pentru funcția de viceprimar al Piteștiului, dar momentan e privată. O voi face publică la momentul potrivit”, a declarat senatorul în cadrul primei întâlniri cu jurnaliștii din Argeș.

Citește și: Alina Gorghiu, noul preşedinte al PNL Argeş: „E nevoie de rezultate în timp record”

Referitor la actualul viceprimar, Gelu Tofan, președintele intermiar al PNL Argeș a explicat va purta o discuție cu acesta, pentru a se retrage: „O să am o discuție cu Gelu Tofan, nu cred ca ar fi bine să rămână în lumina reflectoarelor. Sunt convinsă că va înțelege situația și se va retrage”, a declarat Alina Gorghiu.

Cât despre planurile de viitor ale PNL Argeș, despre care s-a vorbit în cadrul aceleiași întâlnirii, senatorul a precizat că își dorește ca i evaluarea alegerilor și indentificarea candidaților PNL să se finalizeze în următoarele 6 luni.

„Am pretenții foarte mari de la Pitești, să înceapă să-și intre în ritm și să-și respecte agenda”, a conchis Alina Gorghiu

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii