Web Analytics
scris marți, 06.06.2023

Alina Gorghiu: Spitalul din Călinești trebuie să fie prioritate pentru autoritățile locale!

Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, și Ionuț Gheorghe, director general al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, au participat marți, 6 iunie, la conferința „Cancer Survivor”, organizată de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, învingătoare a acestei boli – după cum ne informează Departamentul de comunicare al PNL Argeș.

Alina Gorghiu: Spitalul din Călinești trebuie să fie prioritate pentru autoritățile locale!

Citește și: Proiectul a fost adoptat de Senat. Vouchere de vacanță pentru angajații din privat

Cu toții trebuie să înțelegem că pentru bolnavii de cancer fiecare minut, cu acțiuni concrete pentru combaterea cancerului, înseamnă viață!

În Argeș putem face multe în acest sens. Spitalul de Boli Cronice Călinești este esențial pentru Strategia Națională pentru Combaterea Cancerului. În această unitate spitalicească se fac îngrijiri paliative, care sunt critice pentru bolnavii oncologic.

De aceea e important să existe cât mai multe investiții pentru a extinde serviciile medicale în complementaritate cu Spitalul Călinești, în regim de ambulatoriu clinic și spitalizare de zi. Doar așa vor putea fi ajutați mai mulți oameni! Bolnavii nu trebuie să fie nevoiți să ajungă la Pitești sau Mioveni pentru îngrijiri care s-ar putea face și în Călinești.

Administrația PSD din Călinești însă nu-și știe prioritățile – întârzie extinderea și dotarea centrului de diagnostic din Călinești de ani de zile. Lucrurile nu pot continua așa.

Îl felicităm pe Ionuț Gheorghe pentru tot ce face pentru a schimba starea de fapt la spitalul din Călinești” – a declarat Alina Gorghiu, potrivit sursei citate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...