Web Analytics

Alina Gorghiu şi echipa PNL au curăţat pădurile de la Mălureni, de Ziua Mediului

de | 9.06.2022 13:03 | Actualitate, Politica si Administratie

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, împreună cu echipa de tineret a partidului și cu prefectul județului, Radu Perianu, a participat duminică, 5 mai, la o acțiune de ecologizare. De Ziua Mondială a Mediului, liberalii s-au mobilizat și au adunat gunoaiele din pădurile de la Mălureni.
Alina Gorghiu a venit însoțită de două ajutoare de nădejde, cei doi băieți ai săi, Noah și Amon.

„TNL Arges Goes Green, mai ales astăzi, când este Ziua Mondială a Mediului Înconjurător! Așa că am trecut la treabă! Alături de trupa TNL Argeș, am participat, cu Amon și Noah, la acțiunea de ecologizare a pădurilor comunei Mălureni. Rezultatul: dincolo de mulți, foarte mulți saci plini cu gunoi strânși, avem satisfacția că pădurile mălurene oferă acum o priveliște sănătoasă, mult mai frumoasă. Și CURATĂ, așa cum ar trebui să arate toate pădurile României. Un pic de efort și lucrurile se schimbă în bine. Pentru mediu, pentru localnici, pentru noi toți. Felicitări TNL Argeș, Tineretul Național Liberal și PNL Mălureni, mulțumesc tuturor celor care ni s-au alăturat la acțiune! Stop aruncatului pe jos!”, a transmis președintele PNL Argeș.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, tur de forţă la primarii PNL din nordul şi centrul judeţului: ”Liberalii privesc cu pragmatism viitoarea campanie electorală”

Citește și Alina Gorghiu: „Ştim foarte bine că e loc de mai bine în mediul de afaceri argeşean”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *