Web Analytics

Alina Gorghiu: „Moţiunea de cenzură a PSD, o glumă proastă!”

de | 17.06.2021 15:51 | Actualitate, Politica si Administratie

Moțiunea de cenzură pe care PSD vrea să o depună împotriva Guvernului Florin Cîțu nu are nicio șansă să treacă, afirmă cu convingere argeșeanca Alina Gorghiu, senator PNL și vicepreședinte al Senatului. „PSD nu are voturi!”
„Este de neînțeles cum PSD depune o moțiune de cenzură bazată pe un fake-news grosolan despre PNRR. Demontat, de altfel, încă de săptămâna trecută de Comisia Europeană, care a spus cu subiect și predicat că proiectul României nu a fost respins. Solicitarea noastră de prelungire a termenelor pentru evaluarea documentelor nu este singulară. Alte patru state au făcut la fel, în timp ce unele țări membre UE nici până acum nu au trimis planurile lor. Mai mult, PNRR a fost discutat cu partidele politice, a fost prezentat în Parlament, a fost prezentat public, ceea ce puține țări au făcut.

Regretabil că PSD nu pricepe că este datoria tuturor oamenilor politici – atât de la putere, cât și din opoziție – de a face tot ce depinde de ei pentru ca acele aproape 30 de miliarde de euro, bani europeni, să vină în România.
Aveam pretenția de la PSD ca, după eșecurile care au marcat guvernările lor legate de fondurile UE, să fi realizat că nimeni nu ne dă bani pe ochi frumoși.
Noi convingem forurile europene că îi folosim unde trebuie, pentru a pune România la adăpost în cazul unor eventuale crize viitoare. Iar acest PNRR lasă generațiilor viitoare infrastructură – NU datorii și instabilitate economică, cum a lăsat PSD.

Voi continua să le tot repet celor de la PSD că PNRR este un proiect de țară, el nu trebuie să fie politizat.
Iar pentru că se aliază cu AUR în acest demers, PSD greșește și mai mult.
Închei prin a spune ferm că moțiunea de cenzură nu are nicio șansă de a fi votată în Parlament. Este un act politicianist, cu atât mai mult cu cât Guvernul Cîțu performează la toate capitolele, lansând reforme amânate de 30 de ani de PSD și de care avem atât de mare nevoie”, ne-a declarat Alina Gorghiu.
Marian Staicu

Citește și Alina Gorghiu: „Românii ne-au acordat încrederea pentru o guvernare serioasă, nu pentru scandaluri din orgolii personale”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii