Web Analytics

Alina Gorghiu explică de ce îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL

de | 31.05.2021 22:16 | Actualitate, Politica si Administratie

Argeșeanca Alina Gorghiu, fost lider al liberalilor, explică motivele care au convins-o să susțină candidatura lui Florin Cîțu la șefia PNL, în competiția care va avea loc la Congresul din 25 septembrie.
„Este un Congres în care e făcută o optiune pentru Florin Cîțu, pentru ideea de reformă. Pentru că avem o dinamică în rândul societății și noi, ca partid politic, cel mai vechi partid politic din România și Europa, trebuie să ne adaptăm liderii. Este nevoie și în partidele politice de împrospătare. Florin Cîțu reprezintă, din acest punct de vedere, că direcția PNL va fi cea corectă. Este un lider care poate duce PNL la un alt nivel și nu mă feresc să îl susțin public sau în interiorul partidului. Este genul de lider care a anunțat deja că nu va lua decizii singur ,că își va asculta colegii.

CITESTE SI Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL. Alina Gorghiu, prima reacție

Să nu uităm că are un format de manager și e obișnuit să lucreze cu cei care au experiență profesională în diverse domenii. A confirmat ca senator, ca ministru de Finanțe, acum ca premier. Și vă rog să vă așteptați de la el, așa cum ne așteptăm și noi colegii lui, la pragmatism si la soluții viabile”, a declarat luni, la Digi24, Alina Gorghiu.
„Acest Congres nu este împotriva lui Ludovic Orban”, a precizat politiciana, „însă reformele într-un partid, într-o societate, în Guvern nu se fac cu oameni care sunt de 30 de ani în politică, care nu au putut să le facă până acum. Se fac cu oameni proaspeți, se fac cu echipe foarte hotărâte să intre în această provocare. Nu întotdeana oamenii politici care fac politică de foarte mult timp își asumă acest lucru”.

CITESTE SI Alina Gorghiu, apel către români înainte de Paște: „Nu lăsați garda jos niciun moment!”

Alina Gorghiu mizează pe victoria lui Florin Cîțu în competiția din interiorul PNL din 25 septembrie. „Ne concentrăm pe un partid cu o conducere articulată, adaptată la rigorile societății din 2021, cu lideri puternici, cu lideri curajoși, care să ducă la îndeplinire un program de guvernare ambițios”.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Născută la Tecuci!

  2. Pen’ca-i mai bine pe langa viu, decat pe langa neviu/nemiscatoriu !