Alina Gorghiu, apel către români înainte de Paște: “Nu lăsați garda jos niciun moment!”

de | 30.04.2021 16:43 | Actualitate, Politica si Administratie

Alina Gorghiu, senator PNL, adresează un apel către români, în contextul în care mai este foarte puțin până la sărbătorirea Paștelui.

“Paștele înseamnă familie, tradiții, veselie. Sunt zile care ne aduce din nou împreună cu cei dragi. Și mă bucur că, anul acesta, sărbătorim Paștele mult mai aproape de normalitatea pe care ne-o dorim fiecare dintre noi. Este meritul tuturor, este rezultatul efortului la care am fost parte toți.

CITESTE SI Alina Gorghiu: „Sărbătoarea Paştelui va fi moment de unitate şi speranţă”

Și vă mulțumesc pentru implicare, pentru că purtăm această bătălie împotriva pandemiei împreună. Vă mulțumesc pentru răbdare și pentru că ați înțeles, acceptat și respectat măsurile Guvernului condus de PNL.

Fac însă apel să nu lăsați garda jos niciun moment! Pericolul de a contacta oricând noul coronavirus nu a trecut. Aveți grijă în continuare de dumneavoastră și de cei care vă sunt aproape!

Și vaccinați-vă! Este singura soluție pentru a câștiga războiul cu pandemia. Așa cum împreună am reușit să trecem ștacheta de 3 milioane de vaccinări, tot împreună avem șansa să o depășim și pe cea de 5 milioane, la 1 iunie.

Dragi români, fiți veseli, bucurați-vă de aceste zile și rămâneți sănătoși!

Paște fericit tuturor!”, transmite argeșeanca Alina Gorghiu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii