Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL. Alina Gorghiu, prima reacție

de | 30.05.2021 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat în această dimineață că va candida la șefia Partidului Național Liberal. O primă reacție din interiorul partidului a venit din partea Alinei Gorghiu, fost președinte al PNL.

“Oferta politică lansată astăzi este cea care vine mănușă pentru un Congres PNL unde se va vota pentru viitor – nu pentru prezent sau trecut! PNL trebuie să se reinventeze mereu – pentru o Românie mai bună!”, a scris Gorghiu pe pagina sa de socializare.

CITESTE SI Florin Cîțu va candida la șefia PNL

Florin Cîțu are multe argumente pentru a conduce PNL la nivelul următor, mai spune argeșeanca Alina Gorghiu, care își exprimă speranța că anunțul recent al premierului îi va convinge și pe alți liberali – ” tot bine pregătiți, tot tineri” – să intre în cursa internă care va stabili noua conducere a PNL pentru următorii patru ani.

“PNL are mulți oameni valoroși între membrii săi, la noi este mereu loc de o dezbatere sănătoasă cum nu este pe la alte partide. Mă aștept deci la mulți candidați – pentru toate funcțiile din partid. Și de asta mă bucură anunțul de acum al lui Florin Cîțu – eu sper că va fi un semnal să apară candidaturi și de la alți liberali: tot bine pregătiți, tot tineri, de ce nu?

CITESTE SI Senator PNL de Argeş, Dănuţ Bica: „Numai cu un sistem de educaţie performant România va putea intra în rândul statelor dezvoltate ale lumii”

Competiția este lucrul cel mai important pentru PNL!

Congresul va valida la final o echipă de conducere profesionistă, care să ducă așa cum trebuie proiectele liberalismului românesc! Let`s rock!!!”, conchide Alina Gorghiu.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: alina gorghiu,candidatura,florin citu,pnl

Ultimele articole

Sinaxar: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României
Sinaxar: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României

Sfântul Apostol Andrei a fost fratele Sfântului Petru și împreună au fost primii ucenici ai lui Hristos. Dupa Pogorarea Sfantului Duh, prin tragere la sorti, Apostolii au primit teritoriile unde sa predice. Astfel, Sfantul Apostol Andrei va predica in Scytia si Asia...

Mașină răsturnată peste gard, la Bogați. Șoferul nu avea permis
Mașină răsturnată peste gard, la Bogați. Șoferul nu avea permis

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni au fost sesizați, luni după-amiaza, cu privire la producerea unui evenimenta rutier pe raza localității Bogați, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului. Inițial, la fața locului nu a fost găsită...

FRF: Cine sunt cei 12 antrenori doriţi la echipa naţională
FRF: Cine sunt cei 12 antrenori doriţi la echipa naţională

Membru în Comisia Tehnică a FRF, Aurel Ticleanu a anunțat că pe lista propusă lui Răzvan Burleanu sunt nu mai puțin de 12 antrenori. CITEȘTE ȘI: Finala Cupei României la rugby va fi amânată ”Fiecare membru al Comisiei Tehnice a vorbit, și-a expus un punct de vedere în...

Rezultatele etapei a 17-a şi clasamentul din Liga I
Rezultatele etapei a 17-a şi clasamentul din Liga I

Jurnalul de Argeş vă prezintă rezultatele din etapa a 17-a din Liga 1 și clasamentul actualizat: Rezultatele: Vineri Dinamo - U Craiova 1948 0-0 Sâmbătă Sepsi - Chindia 0-0UTA Ara - FC Argeș 0-1Rapid - CS Mioveni 1-1 Duminică FC Botoșani - FC Voluntari...