Web Analytics

Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL. Alina Gorghiu, prima reacție

de | 30.05.2021 18:03 | Actualitate, Politica si Administratie

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat în această dimineață că va candida la șefia Partidului Național Liberal. O primă reacție din interiorul partidului a venit din partea Alinei Gorghiu, fost președinte al PNL.

„Oferta politică lansată astăzi este cea care vine mănușă pentru un Congres PNL unde se va vota pentru viitor – nu pentru prezent sau trecut! PNL trebuie să se reinventeze mereu – pentru o Românie mai bună!”, a scris Gorghiu pe pagina sa de socializare.

CITESTE SI Florin Cîțu va candida la șefia PNL

Florin Cîțu are multe argumente pentru a conduce PNL la nivelul următor, mai spune argeșeanca Alina Gorghiu, care își exprimă speranța că anunțul recent al premierului îi va convinge și pe alți liberali – ” tot bine pregătiți, tot tineri” – să intre în cursa internă care va stabili noua conducere a PNL pentru următorii patru ani.

„PNL are mulți oameni valoroși între membrii săi, la noi este mereu loc de o dezbatere sănătoasă cum nu este pe la alte partide. Mă aștept deci la mulți candidați – pentru toate funcțiile din partid. Și de asta mă bucură anunțul de acum al lui Florin Cîțu – eu sper că va fi un semnal să apară candidaturi și de la alți liberali: tot bine pregătiți, tot tineri, de ce nu?

CITESTE SI Senator PNL de Argeş, Dănuţ Bica: „Numai cu un sistem de educaţie performant România va putea intra în rândul statelor dezvoltate ale lumii”

Competiția este lucrul cel mai important pentru PNL!

Congresul va valida la final o echipă de conducere profesionistă, care să ducă așa cum trebuie proiectele liberalismului românesc! Let`s rock!!!”, conchide Alina Gorghiu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii