Web Analytics
scris joi, 21.12.2023

Alina Gorghiu, despre Ionuţ Gheorghe, candidatul PNL la Călineşti: „A fost în prima linie în soluţionarea crizei din sistemul de sănătate”

Ionuț Gheorghe, directorul general al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate Argeș, este, oficial, candidatul PNL pentru Primăria Călinești. Acesta a fost prezentat duminică, 17 decembrie, la conferința pentru mediul de afaceri care a avut loc în Călinești, unde au participat liberalii și Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministra Justiției.
„Ionuț a fost în prima linie în soluționarea crizei din sistemul de sănătate. La Călinești se știe deja că este un om de ispravă și de încredere. Una dintre cele mai bune perioade ale Spitalului Călinești a fost atunci când a fost el director economic acolo. E economist, un profesionist care pune umărul la treabă. Exact persoana de care călineștenii au nevoie, după decenii de neglijență a administrației locale.

Alina Gorghiu, despre Ionuţ Gheorghe, candidatul PNL la Călineşti: „A fost în prima linie în soluţionarea crizei din sistemul de sănătate”

În Călinești acționează puține firme. În a doua cea mai mare comună argeșeană și una dintre cele mai mari localități din județ sunt 0,89% din agenții economici din întreg Argeșul. Atât! E clar că a venit timpul pentru o viziune liberală în Călinești. Și asta trebuie să pornească de la primărie. Pentru că baza economică va exista. PNL Argeș a lansat platforma Pitești Tech City. Peste 10 mii de locuri de muncă în domeniul tech, mai bine plătite decât la București (cu 10%). Acest proiect va schimba nu doar economia Piteștiului, ci și a Călineștiului!” – președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și Nou tren pe ruta Bucureşti-Câmpulung! Alina Gorghiu: „Aveam nevoie de vestea asta bună!”

Citește și Într-un cătun din Argeş, containerele au fost transformate în săli de clasă. Alina Gorghiu: „150 de elevi vor învăţa într-un mediu sigur şi propice”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *