Web Analytics
scris joi, 14.12.2023

Nou tren pe ruta Bucureşti-Câmpulung! Alina Gorghiu: „Aveam nevoie de vestea asta bună!”

Încă de sâmbătă, 9 decembrie a.c., pe ruta București – Câmpulung circulă un nou tren. Noul mijloc de transport a sosit în Gara Câmpulung cu președinta PNL Argeș și ministra Justiției, Alina Gorghiu, președintele PNL Câmpulung, Norris Măgeanu, Ion Popa, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor, și prefectul Radu Perianu. Ultima oară când au călătorit cu trenul la Câmpulung a fost în urmă cu trei luni, dar cu vechiul tren Malaxa.

Nou tren pe ruta Bucureşti-Câmpulung! Alina Gorghiu: „Aveam nevoie de vestea asta bună!”

„Am simțit o mare bucurie! Ca argeșeancă, aveam nevoie de vestea asta bună! Am deschis un nou capitol în transportul muscelenilor. Pe ruta București – Câmpulung circulă un nou tren. Promisiunea făcută în urmă cu trei luni muscelenilor a devenit realitate. De câțiva ani, condițiile de călătorie pe ruta București- Câmpulung au devenit tot mai proaste, dar pentru autoritățile locale transportul feroviar nu a fost o prioritate.
Acest proiect nu doar că aduce un tren modern și eficient pentru musceleni, ci deschide noi orizonturi pentru turism și dezvoltarea locală. Investițiile în infrastructură pot transforma și revitaliza comunitățile.
Mulțumesc, Norris Marcu Măgeanu, candidatul Partidului Naţional Liberal la primăria Câmpulung, precum și tuturor colegilor liberali pentru efortul depus în această acțiune. Este doar începutul! Norris Măgeanu este hotărât și va face lucruri mari pentru orașul Câmpulung Muscel”,
a transmis președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și Într-un cătun din Argeş, containerele au fost transformate în săli de clasă. Alina Gorghiu: „150 de elevi vor învăţa într-un mediu sigur şi propice”

Citește și Alina Gorghiu: „Un obiectiv propus este să facem ca justiţia să devină mai prietenoasă şi pentru mediul de afaceri”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *