Web Analytics

Alina Gorghiu, despre dezvăluirile privind greșeala din trecutul lui Florin Cîțu: „Câți nu au făcut asta în tinerețe?”

de | 12.08.2021 09:02 | Actualitate, Politica si Administratie

Alina Gorghiu, senator PNL, îl apără pe Florin Cîțu, după ce acesta a recunoscut public că, în urmă cu 20 de ani, a făcut două zile de închisoare în SUA după ce a fost prins conducând beat. Gorghiu susține că nu este o întâmplare faptul că informația a fost făcută publică tocmai acum, înaintea alegerii liderului PNL.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Marcel Pavel, în doliu. „Îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele…”

 

 

 

 

„Câți nu au făcut greșeala asta în tinerețe? Regretabilă, desigur! Florin Cîțu a explicat onest ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani”, insistă Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.
Senatorul liberal este convinsă că până la alegerile din 25 septembrie vor mai urma și alte atacuri la adresa premierului.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Să bei nu este o problemă aşa de mare.
    Să pleci beat cu maşina, este o dovadă de prostie şi inconştienţă.
    Dar pentru politicienii din România, este ceva normal să fie proşti şi inconştienti atunci când conduc orice, de la o maşină până la o ţară.

    Şi da, sunt foarte mulţi cei care nu au făcut greşeala(tâmpenia) aşa ceva niciodată.

  2. Doamna Alina Gorghiu, eu acum 25 de ani munceam vai steaua mea, nu eram prin America de Nord, sub influenta bauturilor alcoolice .
    Acum 25 de ani , o viza de ,, State ,, era imposibil de obtinut dar altii au luat viza sa mearga la pârnaie.
    In fruntea Guvernului, un astfel de om, a patat imaginea institutiei. Acum nu mai cereti demisia??? Ce se intampla cu dumneavoastra? Ca doctorat la Pitesti va luati. Cum ? Nu se stie . Toti sunteti doctori fara activitate stiintica post doctorat.