Web Analytics
scris joi, 09.05.2024

Alina Gorghiu: „De Sărbători, cum altfel decât la pas prin Argeș, în mijlocul oamenilor frumoşi de aici”

Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministra Justiției, a fost în mijlocul argeșenilor de Paște. S-a oprit la o competiție de fotbal din Băiculești, a participat la slujba de la biserica din Valea Iașului, dar s-a întâlnit și cu asociații de crescători de ovine din Corbeni.

Alina Gorghiu: „De Sărbători, cum altfel decât la pas prin Argeș, în mijlocul oamenilor frumoşi de aici”

Ministra Justiției a fost însoțită de Radu Perianu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, Cosmin Petrescu și Liviu Nicolae, candidații la funcțiile de primar și viceprimar de la Curtea de Argeș, dar și primărița de la Corbi, Anca Baciu, candidată PNL la funcția de consilier județean.
„De Sărbători, cum altfel decât la pas prin Arges, în mijlocul oamenilor frumoși de aici. La Băiculești, unde, împreună cu Costel Voica, candidatul PNL la primărie, am făcut galerie la Cupa Prieteniei, competiție de fotbal la care au participat, așa cum e obiceiul, echipe ale mai multor sate argeșene. De data aceasta, și Băiculești. Unul dintre arbitri, de talie internațională: Iulian Calin, candidatul PNL la Primăria Stefănești. Premierea a fost pe placul tuturor. PNL face echipa de nota 10+ în Argeș!

Și la Valea Iașului, sat Cerbureni, la biserică, ca în zi de mare sărbătoare. M-am bucurat că am reușit să stau puțin de vorbă cu echipa mea de acolo și cu candidatul nostru la primărie, Ungureanu Vasile.
Am profitat de vremea bună pentru a merge la Corbeni, la întâlnirea cu mai multe asociații de crescători de ovine din zonă. Probleme multe, dar soluții sunt. Trebuie doar să se dorească rezolvare. Pentru asta, facem echipă bună cu Turcu Ion, candidatul PNL la Primăria Corbeni. Construim european în Argeș”,
a transmis Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, de Florii, „în mijlocul multor argeşeni de calitate şi gospodari extraordinari!”

Citește și Alina Gorghiu, despre cazul 2 Mai: Mi-aş fi dorit ca decizia Consiliului Superior al Magistraturii să spulbere orice fel de semn de întrebare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *