Web Analytics
scris joi, 02.05.2024

Alina Gorghiu, de Florii, „în mijlocul multor argeşeni de calitate şi gospodari extraordinari!”

Președinta PNL Argeș și ministra Justiției, Alina Gorghiu, a petrecut Duminica Floriilor la pas prin Argeș. A fost la Târgul de la Stâlpeni, a asistat la sfințirea unei clopotnițe din Mihăești, a vizitat stadionul și un complex generos din Dragoslavele și s-a ocupat de treburi administrative la Câmpulung. La toate acțiunile i s-a alăturat Radu Perianu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean.
„Duminica Floriilor, la pas prin Arges, în mijlocul multor argeșeni de calitate și gospodari extraordinari! Prima oprire: târgul de la Stâlpeni, alături de Constantin Cuțic, candidatul PNL la Primăria Stâlpeni. Oferta generoasă: produse culinare cum numai argeșenii știu să le prepare, obiecte de artizanat diverse și foarte multe flori. Următorul popas: la sfințirea noii clopotnițe a Bisericii „Sfinții Mihail și Gavriil” din Mihăești. Mă bucur tare mult că preotul Marcel Popa este candidatul nostru la primărie. A urmat Dragoslavele, unde am vizitat stadionul comunei și complexul «Păstorind o inimă de copil». Primarul Ion Băcioiu confirmă că administrațiile locale cu conducere PNL sunt exemplu de bună gestionare a banului public și eficiență. Am încheiat ziua la Câmpulung, unde, împreună cu Norris Marcu Măgeanu, am verificat dosarele de candidaturi, după care le-am ștampilat cu încrederea că pe 9 iunie vor câștiga. Mulțumiri tuturor argeșenilor pentru încrederea pe care ne-o acordă”, a transmis Alina Gorghiu.
M.S.

Alina Gorghiu, de Florii, „în mijlocul multor argeşeni de calitate şi gospodari extraordinari!”

Citește și Alina Gorghiu, despre cazul 2 Mai: Mi-aş fi dorit ca decizia Consiliului Superior al Magistraturii să spulbere orice fel de semn de întrebare

Citește și Alina Gorghiu, la Simfonia Lalelelor: „E greu să pleci de aici fără să cumperi flori!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *