Web Analytics
scris joi, 25.04.2024

Alina Gorghiu, la Simfonia Lalelelor: „E greu să pleci de aici fără să cumperi flori!”

Sâmbătă, 20 aprilie, Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministra Justiției, a fost la pas prin Argeș, la desemnarea candidaților liberali Alecu Evlampie, Ion Soroaia și Constantin Cuțic pentru primăriile Brăduleț, Mușătești și Stâlpeni.
„Cu ani în spate de experiență, ei știu să facă administrație liberală eficientă. Și sunt deciși să construiască sănătos viitorul. Cu viziune și cu respect pentru cetățeni! Oamenii din comunitățile lor tocmai de aceea au încredere în Evlampie, Nicu (așa cum îi zic mai toți lui Ion Soroaia) și Constantin. Ei cunosc problemele la firul ierbii. Este semnalul că pe 9 iunie vor câștiga alegerile! Îi rog pe cetățenii comunelor să se gândească cui dau onoarea să le fie primar următorii 4 ani! Au un sprijin puternic în mine și în candidatul PNL la șefia Consiliului Județean, Radu Perianu. Împreună aducem schimbarea în comunele argeșene!”, a transmis Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu, la Simfonia Lalelelor: „E greu să pleci de aici fără să cumperi flori!”

Și tot sâmbătă, președinta PNL Argeș a fost și la Simfonia Lalelelor din Parcul Lunca Argeșului, alături de Radu Perianu, candidatul PNL la conducerea Consiliului Județean, și Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești. A cumpărat flori și a stat de vorbă cu argeșeni veniți din tot județul. „Simfonia Lalelelor, un eveniment la care particip cu drag în fiecare an. E greu să pleci de aici fără să cumperi niște flori. Dar și mai greu e să alegi când sunt atât de multe și toate superbe”, a mai spus Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu: „Pas important în Parlament pentru proiectul «fugarul plăteşte»”

Citește și Alina Gorghiu, la pas prin Argeş. PNL Argeş şi-a lansat candidaţii pentru primăriile Hârtieşti, Rucăr, Ciofrângeni şi Rociu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită