Web Analytics

Alina Gorghiu: „Competiţiile vin şi trec. Singurul care rezistă este Partidul Naţional Liberal”

de | 22.07.2021 13:06 | Actualitate, Politica si Administratie

# ”Liberalii argeșeni vor schimbare”, declară senatorul Gorghiu, care le recomandă liberalilor argeșeni să-l voteze sâmbătă pe avocatul Radu Perianu

Senatoarea Alina Gorghiu, fost președinte PNL, face apel la liberalii argeșeni să dea dovadă de rațiune, curaj și asumare, pentru a nu risca șansa PNL de a deveni cel mai puternic partid în 2024. „Competițiile interne vin și trec, președinții de partid, liderii de partid vin și pleacă, singurul care a rezistat și rezistă este Partidul Național Liberal”, transmite Alina Gorghiu, în contextul în care PNL Argeș își alege noua conducere pe 24 iulie.
„Românii s-au convins că principalul partid al reformelor și al modernizării societății românești este PNL. Și mă aștept ca această încredere să o dezvoltăm și să o fructificăm pe deplin în 2024, câștigând toate cele patru rânduri de alegeri. Cu atât mai mult aici, în Argeș, județul care a dat cei mai mulți și cei mai buni premieri în istoria României.

Rezultate performante fără alegeri bune, fără politici liberale de succes și fără curajul de a le implementa nu se pot obține. De aceea, oamenii se adună acum alături de premierul Florin Cîțu și îl susțin pentru președinția PNL. Marea majoritate a membrilor au dat un semnal de unitate, de regăsire a colegialității și a spiritului liberal, în dorința de a realiza cele două mari obiective pentru întregul partid: guvernare competentă și proiectul PNL2024. Pentru că Florin Cîțu și echipa pot asigura acest succes.

Noi acum decidem viitorul PNL, iar soluția este Florin Cîțu. Oamenii au învățat un lucru: competițiile vin și trec, președinții de partid, liderii de partid vin și pleacă. Singurul care a rezistat și rezistă este Partidul Național Liberal.
Fac apel la liberalii argeșeni să dea dovadă de rațiune, curaj și asumare pentru a nu risca șansa PNL de a deveni cel mai puternic partid în 2024. Pentru asta e nevoie ca și PNL Argeș să fie parte din echipa câștigătoare!
Știu că liberalii argeșeni nu se simt deloc confortabil cu rezultatele obținute la alegerile de anul trecut. Vor schimbare! Iar sâmbătă poate fi acel moment așteptat, prin votarea lui Radu Perianu în fruntea organizației. El este cel mai potrivit să coaguleze în jurul său o echipă performantă, aptă să pună în aplicare măsurile guvernului pentru asigurarea unui trai bun localnicilor și care să facă din PNL cel mai important partid în Argeș în 2024.
Forța PNL vine din faptul că știe să construiască, să solidarizeze, să se reinventeze și să meargă pe calea corectă. PNL Argeș poate să confirme asta pe 24 iulie. PNL va confirma definitiv pe 25 septembrie!”.
Marian Staicu

Citește și Alina Gorghiu: „Singura reţetă pentru dezvoltarea Argeşului nu trebuie ratată”

Citește și Conducerea PNL Argeș, criticată de un fost președinte al partidului: Era necesară o demisie asumată!

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii