Web Analytics
scris joi, 12.01.2023

Alina Gorghiu anunţă: PNL Argeş a demarat o campanie de consultare publică pentru bugetul localităţilor din judeţ

PNL Argeș a demarat o campanie de consultare publică prin care se va afla care sunt prioritățile cetățenilor pentru bugetul viitor al fiecărei localități din județ.
„Pe scurt, dacă aveți propuneri pe care le considerați oportune pentru comuna în care locuiți și doriți să le includeți în bugetul pentru anul 2023, vă rugăm să le comunicați consilierilor locali liberali și pe pagina noastră de Facebook. Vrem transparență decizională și implicarea cetățeanului în inițiativa administrativă, de aceea este foarte important să ne transmiteți care sunt prioritățile și propunerile voastre pentru viitorul buget. Consilierii liberali vor transforma ideile de la voi în amendamente la bugetul pentru 2023 și le vor supune votului în consiliile locale. Împreună facem Argeșul să conteze, oraș cu oraș, comună cu comună!”, au transmis PNL Argeș și președintele Alina Gorghiu.
M.S.

Alina Gorghiu anunţă: PNL Argeş a demarat o campanie de consultare publică pentru bugetul localităţilor din judeţ

Citește și Alina Gorghiu a solicitat Curţii de Conturi să includă în planul de control pentru 2023 analiza situaţiei proceselor pierdute definitiv de instituţiile publice

Citește și Alina Gorghiu a luat Argeşul la pas şi s-a întâlnit cu organizaţiile liberale din nordul judeţului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *