Web Analytics
scris joi, 08.12.2022

Alina Gorghiu a mers în vizită de lucru în Austria. S-a discutat despre intrarea României în Schengen

Președintele PNL Argeș s-a aflat, în perioada 4-6 decembrie, în vizită de lucru la Viena, Austria, acolo unde a discutat cu președinta Consiliului Federal, Camera Superioară a Parlamentului, Korinna Schumann și cu președintele Grupului de Prietenie Austria-România şi Bulgaria, Harald Troch.
Subiectul principal al discuției a fost aderarea României la Schengen. Președinta Senatului a subliniat că aderarea la Schengen reprezintă o prioritate majoră pentru România, pentru finalizarea acestui proces fiind depuse eforturi intense, sprijinite de întreaga clasă politică de la București.

Alina Gorghiu a mers în vizită de lucru în Austria. S-a discutat despre intrarea României în Schengen

„Bifăm toate criteriile tehnice. Iar în această perioadă cu război la graniță, România a dovedit din plin că poate securiza frontierele UE. Cea mai frumoasă întâlnire însă a fost cu românii din Austria. O comunitate respectată și foarte bine integrată. Unul dintre ei, Daniel, chiar lucrează în Parlamentul austriac, în structurile de securitate”, a transmis Gorghiu.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu spune că PNL are toate şansele să câştige sudul judeţului

Citește și Alina Gorghiu: „Trebuie să ne ridicăm la standardele internaţionale şi atunci când vine vorba de egalitatea economică de gen”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...