Web Analytics

Alina Gorghiu a mers în vizită de lucru în Austria. S-a discutat despre intrarea României în Schengen

de | 8.12.2022 13:15 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Președintele PNL Argeș s-a aflat, în perioada 4-6 decembrie, în vizită de lucru la Viena, Austria, acolo unde a discutat cu președinta Consiliului Federal, Camera Superioară a Parlamentului, Korinna Schumann și cu președintele Grupului de Prietenie Austria-România şi Bulgaria, Harald Troch.
Subiectul principal al discuției a fost aderarea României la Schengen. Președinta Senatului a subliniat că aderarea la Schengen reprezintă o prioritate majoră pentru România, pentru finalizarea acestui proces fiind depuse eforturi intense, sprijinite de întreaga clasă politică de la București.

„Bifăm toate criteriile tehnice. Iar în această perioadă cu război la graniță, România a dovedit din plin că poate securiza frontierele UE. Cea mai frumoasă întâlnire însă a fost cu românii din Austria. O comunitate respectată și foarte bine integrată. Unul dintre ei, Daniel, chiar lucrează în Parlamentul austriac, în structurile de securitate”, a transmis Gorghiu.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu spune că PNL are toate şansele să câştige sudul judeţului

Citește și Alina Gorghiu: „Trebuie să ne ridicăm la standardele internaţionale şi atunci când vine vorba de egalitatea economică de gen”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *