Web Analytics

Alin Călinescu, manager Centrul Cultural Mioveni: „Restricţiile din pandemie au fost cea mai mare provocare”

de | 16.12.2021 13:52 | Cultură, Actualitate, Politica si Administratie

La final de an, Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, ne-a enumerat câteva dintre cele mai importante evenimente derulate de instituție în 2021. „Festivalul-Concurs Național de Folclor Mioveni, Zilele orașului, Sărbătorile de iarnă, Târgul de Crăciun cu tot ceea ce presupune el -Moș Nicolae, Moș Crăciun- toate activitățile pe care le avem în luna decembrie…”, ne-a spus Alin Călinescu. Iar Centrul Cultural Mioveni are o agendă încărcată și pentru 2022.

Citește și Atelier de dezvoltare personală prin teatru și psihodramă, la Centrul Cultural Mioveni

„Iluminatul festiv din Mioveni arată senzațional”

Directorul Alin Călinescu s-a declarat impresionat de iluminatul festiv al orașului Mioveni, devenit de ani buni un brand al orașului condus de edilul Ion Georgescu.
„Din punctul meu de vedere, arată senzațional și pe această cale chiar vreau să felicit Consiliul Local, administrația publică din Mioveni și Servicii Edilitare”, a transmis managerul Alin Călinescu, care a trecut în revistă și provocările întâmpinate în acest an, din cauza pandemiei.

Cred că cea mai mare provocare au fost restricțiile pe care le-am avut. Și, cu toate astea, am reușit să ne desfășurăm o foarte bună parte din agenda culturală pe care am avut-o, pentru că sunt foarte multe dificultăți, începând de la restricțiile pe care le-am avut și a trebuit să le depășim, apoi a trebuit să ne adaptăm condițiilor care au fost impuse de Guvern, motiv pentru care nu ne-a fost atât de simplu să ne desfășurăm activitatea precum în anii precedenți”, a declarat, pentru “Jurnalul de Argeș”, managerul Alin Călinescu.
Centrul Cultural Mioveni a fost nevoit să renunțe la Festivalul „Luna de Teatru” în martie, însă nu s-au realizat reduceri de personal. În prezent, centrul are 14 angajați.

Citește și Expoziţie de mărţişoare tradiţionale, la Centrul Cultural Mioveni

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii