Web Analytics

Atelier de dezvoltare personală prin teatru și psihodramă, la Centrul Cultural Mioveni

de | 20.02.2021 18:07 | Actualitate

 

Centrul Cultural Mioveni pregătește pentru zilele de 22 și 23 februarie, un nou proiect cultural-educativ adresat tinerilor. Astfel, luni și marți, de la ora 13.00, actrița Lorena Luchian va fi prezentă în sala mare a Centrului Cultural, unde va susține cursul ”Cunoaștere și dezvoltare personală prin teatru și psihodramă”.

Cursul este elaborat pe baza unor tehnici de dezvoltare a forței și inteligenței emoționale, a creativității, a unei gândiri vii – generatoare de energie creatoare și psihodramă.

Lorena Luchian este licențiată în Drept și Actorie și este colaboratoare a unor mari teatre, precum Teatrul Național București, Teatrul Evreiesc, Teatrul Apollo, Teatrul Metropolis. De asemenea, este un exponent al mișcării teatrale independente din România

 

Citește și Piteșteanul Mihai Măciucă, cel mai bun baschetbalist al României în partida cu Israel

 

Evenimentul se va desfășura în parteneriat cu Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” Mioveni, iar prezenţa publicului va fi în limita a 30% din capacitatea sălii, respectând toate normele sanitare în vigoare.

De asemenea menționăm faptul că acest curs motivațional va fi disponibil și online, iar cei care doresc să participe se pot înscrie printr-un mesaj privat către pagina de facebook a instituției (https://www.facebook.com/centrulculturalmioveniro) cu datele de contact (nume și număr telefon) până duminică, 21 februarie 2021.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii