Web Analytics

Alb-violeții au sărbătorit calificarea în play-off, în Piața Primăriei

de | 8.03.2022 10:01 | Actualitate, Sport

Calificarea echipei FC Argeș în play-off-ul Ligii I a fost sărbătorită așa cum se cuvine și la Pitești. La puțin timp după încheierea partidei de luni seară, de la Botoșani, fanii alb-violeți au anunțat pe rețelele de socializare că vor să se strângă în număr cât mai mare în Piața Primăriei pentru a felicita echipa.

ște și:FC Argeș face istorie la Botoșani și se califică în play-off!

După un drum de aproape opt ore, autocarul cu care alb-violeții au făcut deplasarea în Moldova și-a făcut apariția în Piața Primăriei marți dimineață, în jurul orei 4. Fotbaliștii au fost întâmpinați de aproximativ 40 de suporteri, dar și de primarul Cristian Gentea, viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, Lucrețiu Tudor, city – managerul orașului, precum și de Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95, sponsorul principal al echipei. Când jucătorii au coborât din autocar, fanii echipei noastre au declanșat fiesta. Suporterii au aprins torțe și fumigene și au scandat minute bune ”Argeșul!”, ”Argeșul!”.

În semn de mulțumire pentru rezultatele din acest an, antrenorul Andrei Prepeliță a fost ovaționat la scenă deschisă de către elevii săi.

Mesajul primarului Gentea pentru FC Argeș:

Citește și:Victorie uriașă! FC Argeș învinge FCSB cu 1-0 și joacă finala de play off la Botoșani

Bucuria calificării în play-off-ul Ligii I a continuat în această dimineață, chiar în Piața Primăriei!I-am așteptat pe alb-violeți pentru a-i felicita, așa cum se cuvine!M-a bucurat foarte mult și prezența suporterilor, celor cărora le mulțumesc pentru susținere și pentru momentul emoționant oferit.

În final, cu toții am ciocnit un pahar de șampanie: pentru reușita formației noastre, pentru dăruirea și revenirea din duelul de la Botoșani, pentru toate rezultatele ce în final ne-au adus calificarea!Felicitări încă o dată pentru ocuparea locului 4!Mult succes în jocurile din play-off, dar și în semifinalele Cupei României.Hai, FC Argeș!

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ce-i al lor, e’al lor; cinste fotbalistilor FC Arges !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *