Web Analytics

Aglomeraţie de candidaţi la Primăria Câmpulung

de | 26.11.2015 15:56 | Politica si Administratie

Slabi, dar mulţi – aceasta se anunţă a fi caracterizarea celor care, într-un fel sau altul, şi-au anunţat candidatura pentru funcţia de primar la Câmpulung. Iar la număr s-ar putea să existe creştere, la calitate, ba!

Liberalii au doi pretendenţi. Bogdan David a ieşit din trena lui Călin Andrei şi se chinuie să-l doboare pe Ţâroiu din funcţia de viceprimar, iar Cristi Creţu încă nu s-a trezit din euforia rezultatului obţinut în 2012, pe când era membru PDL. Ambii sunt consilieri municipali.
Primarul interimar Liviu Ţâroiu a anunţat încă de acum câteva luni faptul că va reprezenta PSD în alegerile locale, dar viitorul său electoral depinde de calitatea pe care o va deţine înainte de alegeri (îşi poate pierde funcţia de viceprimar). Pe de altă parte, într-un moment confuz a apărut şi candidatura managerului Spitalului Municipal Grigore Stănescu, vicepreşedinte al PSD.
Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (PLR cu PC) au vârful de lance numit Sergiu Cicu, iar UNPR-ul e nehotărât, la fel ca şi Mişcarea Populară. PSRO îl readuce în scenă pe Marian Ţăranu, în timp ce PAM-ul lui Mircea Andrei îl vizează pe un fost director de liceu.
Recent a apărut şi intenţia de candidatură din partea celui care a organizat mitingul împotriva venirii imigranţilor la Câmpulung. Aurelian Banu (foto) a declarat că nu are încredere în actualii politicieni, aşa că se va implica el însuşi. Deşi a lăsat de înţeles faptul că va candida ca independent, Banu este deocamdată membru PNL şi a fost consilier local la Mioarele, comună pentru care era vizat ca posibil pretendent la Primărie. C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii